2777
2789
عنوان

ناشکری

148 بازدید | 14 پست

تا حالا‌شده بچه های خوشگل ببینید و بچه خودتون قیافه متوسط یا شاید‌پایین تر داشت و‌حسرت بخورید که کاش بچه ی منم مثل اون  خوشگل بود ؟

اتل متل توتوله

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه

چون از خدا خواستم پسرم به باباش بکشه که شده کپی پدرش

و دخترمن به خودم و خواهرم

و عجیب خدا این خواستمو برآورده کرد😁

کاربر قدیمی ام⁦☺️⁩واستون از ته دل میخوام که همین روزا معجزه ی خدا رو داخل زندگیتون ببینید⁦🙏🏻⁩⁦🌹من مثل همیشه منتظر معجزه هاتم خدای مهربونم😇

اسی جونم سوالت پسندیده نیست دیگه این سوالو تو ذهنتم نیار چه برسه به زبون 

همیشه خدا رو شاکر باش که اول بهت نی نی داده دوم سالمشو داده تنها چیزی که مهم نیست قیافست 

برای من دلشکسته هم دعا کن خدا معجزشو بهم نشون بده بهم نی نی بدهه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ببین اگ بچت زشت ترین بچه دنیاهم باشه وقتی مادر باشی اون برات خوشکل ترینه هیچ مادری حسرت قیافه زشت بچ ...

این درسته👏

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛
ن ولی همیشه میگم کاش بچه دار نمیشدم میگم خوشبحال کسی ک بجه نداره

ووواااای تورو خدااااا این حرفو نزن ...من وهمسرم عاااشق بچه هستیم اما نمیشه ...اروزم اینه یزمانی یه نی نی به من بگه مامان وبه عشقم بگه بابا

یا امام حسن یا زهرا دلم شکسته حاجتمو بدید منو مادر کنید 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ووواااای تورو خدااااا این حرفو نزن ...من وهمسرم عاااشق بچه هستیم اما نمیشه ...اروزم اینه یزمانی یه ن ...

عزیزم از ته دلم دعا میکنم انشالله به حق این ماه عزیز بزودی زود به سلامتی مادر بشی

عزیزم از ته دلم دعا میکنم انشالله به حق این ماه عزیز بزودی زود به سلامتی مادر بشی

ممنون مهربون