مادرکیان مدیر استارتر عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 1197 عنوان ناشکری 148 بازدید | 14 پست تا حالاشده بچه های خوشگل ببینید و بچه خودتون قیافه متوسط یا شایدپایین تر داشت وحسرت بخورید که کاش بچه ی منم مثل اون خوشگل بود ؟ اتل متل توتوله 1399/02/20 | 01:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صبرم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 14847 به جدم قسم نههههه اصلا هرگز الان که تاپیک شما رو دیدم تازه به ذهنم رسید تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
mamane_deli عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 253 نهچون از خدا خواستم پسرم به باباش بکشه که شده کپی پدرشو دخترمن به خودم و خواهرمو عجیب خدا این خواستمو برآورده کرد😁 کاربر قدیمی ام☺️واستون از ته دل میخوام که همین روزا معجزه ی خدا رو داخل زندگیتون ببینید🙏🏻🌹من مثل همیشه منتظر معجزه هاتم خدای مهربونم😇
mani122 عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 4644 ن ولی همیشه میگم کاش بچه دار نمیشدم میگم خوشبحال کسی ک بجه نداره
سوگو عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 2788 ببین اگ بچت زشت ترین بچه دنیاهم باشه وقتی مادر باشی اون برات خوشکل ترینه هیچ مادری حسرت قیافه زشت بچشو نمیخوره تازه افتخار میکنه به قیافش خدایا شکرت.
p_پریناز2018 عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 10788 چرا ولی اصلا اصلا و ابدا زیبایی دخترم برام کم نشده فقط فکر می کنم مثل اونا نیست نه اینکه زیباییش کمتر باشه ......
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 اسی جونم سوالت پسندیده نیست دیگه این سوالو تو ذهنتم نیار چه برسه به زبون همیشه خدا رو شاکر باش که اول بهت نی نی داده دوم سالمشو داده تنها چیزی که مهم نیست قیافست برای من دلشکسته هم دعا کن خدا معجزشو بهم نشون بده بهم نی نی بدهه میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
daisyy عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 1315 ببین اگ بچت زشت ترین بچه دنیاهم باشه وقتی مادر باشی اون برات خوشکل ترینه هیچ مادری حسرت قیافه زشت بچ ... این درسته👏 میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 ن ولی همیشه میگم کاش بچه دار نمیشدم میگم خوشبحال کسی ک بجه نداره ووواااای تورو خدااااا این حرفو نزن ...من وهمسرم عاااشق بچه هستیم اما نمیشه ...اروزم اینه یزمانی یه نی نی به من بگه مامان وبه عشقم بگه بابایا امام حسن یا زهرا دلم شکسته حاجتمو بدید منو مادر کنید میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
mani122 عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 4644 ووواااای تورو خدااااا این حرفو نزن ...من وهمسرم عاااشق بچه هستیم اما نمیشه ...اروزم اینه یزمانی یه ن ... ایشالا خدا زود دامنتو سبز کنه
roze54 عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 1247 ووواااای تورو خدااااا این حرفو نزن ...من وهمسرم عاااشق بچه هستیم اما نمیشه ...اروزم اینه یزمانی یه ن ... عزیزم از ته دلم دعا میکنم انشالله به حق این ماه عزیز بزودی زود به سلامتی مادر بشی
mahbobbanoo عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 6174 عزیزم از ته دلم دعا میکنم انشالله به حق این ماه عزیز بزودی زود به سلامتی مادر بشی ممنون مهربون میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد