2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 40 پست
یکم صبر کردن ارزشش رو داره خیلی زودتر از اونی که فکرشو میکنی میگذره فعلا از نامزدیت لذت ببر

همه ی ترسم از بارداریه ناخواستست😭😭😭😭

حال من خوب است اما تو باور نکن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گور کرونا. مادرم این چهتد وقت که نرهتیم افهسردگی شدید گرفته. حالش بدشده دوشب بستری شد مشکوک شد به کرونا جوابش فردا میاد. یه خونواده بیس نفره همه درگیر شدیم و قبل بستری شدن پیشش بودیم با بچه ها. دیگه برام مهم نیست مادرما رو به قبله دیدم واسه این لعنتی من که میرم ومیام از این به بعد

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

ماهم عروسی داداشم همینجوری مونده خودشون تصمیم گرفتن برن سر زندگیشون ما نمیزاریم همیشه دوست داشتیم عروسیشو ببینیم

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
منم عروسيم تابستون بود فعلا كنسل شده😔😔😔😔😔😔😐 انقدر غصه ميخورم كه نگو چون من واقعا واسم مهمه ع ...

درست مثل من😭😭😭😭از طرفی ترس ازبارداری چون نمیتونم قرص بخورم😭😭😭😭😭

همه ی ترسم از بارداریه ناخواستست😭😭😭😭

خب درست پیشگیری کن قرص بخور  کان و این همه راه ترست چیه

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
درست مثل من😭😭😭😭از طرفی ترس ازبارداری چون نمیتونم قرص بخورم😭😭😭😭😭

چرا نمیتونی

خب درست پیشگیری کن قرص بخور  کان و این همه راه ترست چیه

به خاطر فیبروم دکتر گفته قرص نخورم از طرفی از ک ا ن د و م هم میترسم 

دوست من ۱۵ خرداد عروسیشه تو تالار 

15 خرداد ک شهادته 

کرونا حالا هیچی😐

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
کاری نمیشه کرد عزیزم اگر  بخوای صبر کنی ممکنه بیشتر یه سال طول بکشه تا اون موقه هم معلوم‌نیس چه ...

نه فکر نمیکنم یه سال طول بکشه اینجوری که دارن همه حا رو باز میکنن تالارها هم تا یکی دو ماه دیگه باز میشن

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا