2777
2789
عنوان

کرونا

566 بازدید | 40 پست

کیا مثل من عروسیشون به خاطر کرونا بهم خورد و چکار کردن.من همسرم میگه بدون عروسی بریم زندگیمون رو شروع کنیم.اما من اصلا دوست ندارم اصلا از طرفی از بارداری ناخواسته به شدت میترسم .نمیدونم چرا اینجوری شد.واقعا ته خوش شانسیم من😭😭😭😭

حال من خوب است اما تو باور نکن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارایشگاه برو اتلیه یه جشن خونوادگی ساده بگیر برو سر خونه زندگیت معلوم نیس کی تموم شه کرونا

خیلی بده یه روز خط بزنی رو تموم رویاهات

تازه اعلام هم بکنن تموم شده بازم خیلیا تو اینجور مراسما از روی احتیاط نمی رن . یکی دوسال طول میکشه تا کلا بی خطر بشه . نظر شوهرت رو قبول کن

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

ظاهرا کرونا قصدرفتن نداره منتظرش نباش.بروسرخونه زندگیت پول جشنم براخودت طلابخر.اتلیه ک رفتی نهایت بیا خونه فقط بادوتا خانواده جشن کوچیک بگیرین

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
واقعا خداروشکر درکتون بالاس خواهرشوهر من زده به سرش عروسی بگیره😑😑😑😑

ماهم ۱۶ تیر وقت تالار داریم اما اگر تالارها باز نباشن نمیشه از طرفی من میگم عروسی باشه برای سال دیگه

[QUOTE=135956577]سالگردتونو مثل عروسی تو تالار بگیرید[/QUOTE

نمیشه چون من نمیتونم به خاطر شرایطم قرص ضد بارداری بخورم این بین اگر اتفاقی بیفته چی

بدترین قسمتش همینه اینکه برام همیشه ارزو میمونه😭😭😭😭

یکم صبر کردن ارزشش رو داره خیلی زودتر از اونی که فکرشو میکنی میگذره فعلا از نامزدیت لذت ببر

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا

منم عروسيم تابستون بود فعلا كنسل شده😔😔😔😔😔😔😐

انقدر غصه ميخورم كه نگو چون من واقعا واسم مهمه عروسي 

اصلا نميتونم قبول كنم بدون عروسي برم سر خونه و زندگيم مجبورم صبر كنم

سالگردم واقعا لطفي نداره