2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مگه نگفتی یکی از اقوامتون میخواد انتخاب کنه این رشته رو

یعنی اطلاعات نداره دراین حد؟

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....
عزیزم مگه نگفتی یکی از اقوامتون میخواد انتخاب کنه این رشته رو یعنی اطلاعات نداره دراین حد؟

اره میخواد انتخاب کنه  اما تو رشتش مونده گفتم شاید کسی اطلاعات دقیق تری بده بتونم راهنماییش کنم 😅

اره میخواد انتخاب کنه  اما تو رشتش مونده گفتم شاید کسی اطلاعات دقیق تری بده بتونم راهنماییش کنم ...

دقیقاً چیو میخوای بدونی بگو شاید بتونم کمکت کنم

دقیقاً چیو میخوای بدونی بگو شاید بتونم کمکت کنم

که کلا چجور رشته ای هست ،سختی هاش بجز انتقالیاش،ایا مثل بقیه رشته ها مزایا داره حقوقش چقدره و میگه برا ازدواج گیر نمیدن😁😅

که کلا چجور رشته ای هست ،سختی هاش بجز انتقالیاش،ایا مثل بقیه رشته ها مزایا داره حقوقش چقدره و میگه ب ...

اخریو دیگه خیلی چرت پرسیده از من 😁فکر نکنم گیر بدن به ازدواج یا شخصی که باهاش ازدواج میکنه

که کلا چجور رشته ای هست ،سختی هاش بجز انتقالیاش،ایا مثل بقیه رشته ها مزایا داره حقوقش چقدره و میگه ب ...

نه تو بحث ازدواج گیر نمیدن

حقوقشو دقیق نمیدونم

تقریباً رشته ای هستش که هرکاری مربوط به کشتی وپرسنل کشتی وخدماتش باشه رو یاد میگیرن وباید انجام بدن

نه تو بحث ازدواج گیر نمیدن حقوقشو دقیق نمیدونم تقریباً رشته ای هستش که هرکاری مربوط به کشتی وپرسنل ...

فکر کنم با این همه انتقادی که تو تاپیک قبلی شد ،از تفنگداری هم بدتر و سخت تره ،اما نمیدونم مزایاش به پای سختیاش برسه 

اخریو دیگه خیلی چرت پرسیده از من 😁فکر نکنم گیر بدن به ازدواج یا شخصی که باهاش ازدواج میکنه

ببین گیر نمیدن

اما معمولا ازدواج کارکنان نیروهای دریایی،هوایی،زمینی و....بایه استعلام انجام میشه

از لحاظ سوپیشنیه و....

فکر کنم با این همه انتقادی که تو تاپیک قبلی شد ،از تفنگداری هم بدتر و سخت تره ،اما نمیدونم مزایاش به ...

هرکاری سختی خودشو داره

بهتره بره سمت چیزی که علاقه داره