2777
2789
عنوان

عفونت و نزدیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 59 پست
اگه شوهرش می‌فهمید که بنده خدا تاپیک نمیزد😐

امان از دست مردای بی ملاحظہ

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.
رب بزن به چیزت خودش میبینه اوف شده نمیاد دیگه🤣😂

خدا خیرت بده چن دقیقه اس دارم میخندم اشکم در اومد😂😂😂

به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤭😂اخه این حرفاچیهههععععهههههههه پره توسایت مرد هس الان دارن میخندن

اره واقعا من فقط سوال پرسیدم تا از نگرانی در بیام اینا ب شوخی گرفتن 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
اه حالمون و بهم نزن دیگه من بدون شوخی پرسیدم خواهشا پرت نباشید 

ی نگا ب انلاینیا بنداز ببین کی پرته😐📿

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
خدا خیرت بده چن دقیقه اس دارم میخندم اشکم در اومد😂😂😂

متاسفم واقعا 😑 چقدر بی ادب

🤭😂اخه این حرفاچیهههععععهههههههه پره توسایت مرد هس الان دارن میخندن

فدا سرت ک میخندن 😂

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اره واقعا من فقط سوال پرسیدم تا از نگرانی در بیام اینا ب شوخی گرفتن 

😂😂😂عجب سوالی بوداااا

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
فدا سرت ک میخندن 😂

😂📿فداسرخودتم

شوخی نکن می فهمه همسر من اومد دید ترسید رفت تا یه ماه دور و برم نمیومد محاله رابطه کنه با اون شرایط ...

چی بگم باشه عزیزم مرسی ک تو جدی جواب دادی اینا ب شوخی گرفتن 

شوخی نکن می فهمه همسر من اومد دید ترسید رفت تا یه ماه دور و برم نمیومد محاله رابطه کنه با اون شرایط ...

🤭ی لحظه فک کردم نوشتی کرم🐛

چیکار کنم خب از کی می پرسیدم 

😂😂اخه اینجا دکترسکسولوژی هس متخصص زنان هس میتونستی سوال کنی.الان یدونه مرد میاد حالاببین کی گفتم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792