2777
2789
عنوان

عفونت و نزدیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 59 پست
اگه کرم زده باشی زمان نزدیکی همه میاد بیرون از بدنت دوباره باید استفاده کنی

من فک میکردم میره میمونه تو 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بزاربزاره توش 😂

نچ نچ🙄🤔⛷ینی واسه این حرفت بایدچهرتو ازچن جا سانسورکننا😬

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
من واقعا اصلا از نزدیکی زیاد خوشم نمیاد و زیاد دوس ندارم نمیدونم چرا ولی اون خیلی دوس داره 

توتاپیکت فقط مرحوم حافظ شیرازی نیس

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
سردی؟؟ یجوری درست کن خودتو دیگه 

اره اصلا دوس ندارم از اول اینطوریم واقعا نمیدونم چرا هیچی روم تاثیر نداره 

اره اصلا دوس ندارم از اول اینطوریم واقعا نمیدونم چرا هیچی روم تاثیر نداره 

بیچاره اذیت میشه خو

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اگہ دکتر گفتہ نکن خب نکن دیگہ

اگه شوهرش می‌فهمید که بنده خدا تاپیک نمیزد😐

به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
رب بزن به چیزت خودش میبینه اوف شده نمیاد دیگه🤣😂

اه حالمون و بهم نزن دیگه من بدون شوخی پرسیدم خواهشا پرت نباشید 

خودش حالش به هم می خوره چون کرما دیده می شن اگر مرد باشه دوری می کنه نر باشه نزدیکی

🙄بازم تکبیررررر واسه حرف اخرت

🙄بازم تکبیررررر واسه حرف اخرت

تو هم هییییی همه رو ریپلای کن☻

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اگه شوهرش می‌فهمید که بنده خدا تاپیک نمیزد😐

بابا نمیفهمه هر چی باشه میاد اه نفهمه 

تو هم هییییی همه رو ریپلای کن☻

🤭😂اخه این حرفاچیهههععععهههههههه پره توسایت مرد هس الان دارن میخندن