2777
2789
عنوان

عفونت و نزدیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 59 پست
اره اصلا دوس ندارم از اول اینطوریم واقعا نمیدونم چرا هیچی روم تاثیر نداره 

شاید افسردہ حالی

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.
چی بگم باشه عزیزم مرسی ک تو جدی جواب دادی اینا ب شوخی گرفتن  

عفونت چی داری؟ واجبی رو بریز تو بطری کوچولوها اب بریز بعد دستشویی از اونم اونجات بپاش هر عفونتی باشه خوب می شه از کرم قوی تره ماستم زیاد بخور سیرم بخور شیرینی نخور ایشالا که خوب شی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂اخه اینجا دکترسکسولوژی هس متخصص زنان هس میتونستی سوال کنی.الان یدونه مرد میاد حالاببین کی گفتم

بیاد چیکار کنم اخه کی کی رو میشناسه پس چرا خیلی ها میزنن الان ک من زدم ی عالمه حرف بارم کنید کمی رعایت کنید دیگه نصف شبی دکتر کجا بود باید وقت بگیرم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
بیاد چیکار کنم اخه کی کی رو میشناسه پس چرا خیلی ها میزنن الان ک من زدم ی عالمه حرف بارم کنید کمی رعا ...

😂وا منکه چیزی نگفتممممم ک

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
خخخ پاکیدم

ها باریککک😌

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
عفونت چی داری؟ واجبی رو بریز تو بطری کوچولوها اب بریز بعد دستشویی از اونم اونجات بپاش هر عفونتی باشه ...

نمیدونم نگفت فک کنم قارچی 

شما چقدر منحرف هستید 😖😖😖واقعا ک خوشتون میاد ها خخخخ

واقعا بی جنبه هستی چقدر زود جبهه میگیری😡😡

به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
واقعا بی جنبه هستی چقدر زود جبهه میگیری😡😡

ن نیستم فقط میگم هر کی میدونه بگه بعد شوخی کنید 

نمیدونم نگفت فک کنم قارچی 

خوب همون واجبی درجا خوبش می کنه اگه نداری به همسرت بگو بخره از عطاری اسمش نوره یا واجبیه بودارشو بخره که ارسنیک داره تا خوب کنه با اب قاطی کن بپاش اونجا دیگه اب نزن خشک کن  فقط خوب خشک کن تا رونتو نسوزونه یه کوچولو بپاش فقط اونجا اگر پوست اطرافش سوخت وازلین بزن

خوب همون واجبی درجا خوبش می کنه اگه نداری به همسرت بگو بخره از عطاری اسمش نوره یا واجبیه بودارشو بخر ...

باشه عزیزم مرسی فدات شم