2777
2789
عنوان

کتک خوردن

447 بازدید | 35 پست

چرا تو این سایت کتک خوردن از شوهر،نامزد و.. عادیه؟😐از خودم نمیگم،از وقتی اومدم خیلی تاپیکا و بحثای زیادی درموردش خوندم،واقعا تعجب میکنم که بعضیا فکر میکنن کتک خوردن از شوهر چیز خاصی نیست،سواله!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار توعمرم همسرم دس روم بلند کرد تمام وسایلشو شکستم الان تا بحثمون جدی میشه میگه بیخیال حوصله خسارت ندارم😂هرچندمنم فهمیدم نباید دیگه وسایل خونه رو بشکنم اما اعتراف نکردم پروو شه درکل همسرم مردمهربونیه

چشمان تو آفریقاست.. 
یبار توعمرم همسرم دس روم بلند کرد تمام وسایلشو شکستم الان تا بحثمون جدی میشه میگه بیخیال حوصله خسارت ...

👍

حالا خیلیا هستن در مقابل اینکار هیچ کاری نمیکنن،با همینکارشونم باعث میشه سرهربحثی شوهره دست روشون بلند کنه،حالا یبار یا دوبار شوهر اشتباه کنه بزنه ولی بارای بعد نه..با همینکارشونم باعث میشه جنس زن ضعیفو تو سری خور باشه

حتنا براشون عادیه دیگه. بعدشم چی کار کنن؟قهر کنن و طلاق بگیرن که ی شاهزاده ی دیگه بیاد خواستگاریشون ...

نه من نگفتم با هربحث کوچیکی بخوان طلاق بگیرن و از این چیزا..حرفم اینکه که چرا باید سرکوچیکترین بحثی شوهره این حقو به خودش بده که بزنه زنشو؟بعدم زن جز گریه کار دیگه نکنه؟خب بنظرت بار دیگه سر یه بحث دیگه شوهر باز نمیزنتش؟

شاید یکی هستن مث من که نه جایی دارن نه پناهی دارن نه دستشون بجایی بنده مجبورن بخاطر یسری چیزامثلابچشون بسازن خیلیاهستن که شوهراشون کثیف ترین ادم دنیاس ولی چون کسی وندارن همیشم مقصرمیشن اجباراسکوت میکنن خداکنه توزندگیت اصلاپیش یاد عزیزم که حال الان من مث بیگناهیه ک دارش زدن بعدفهمیدن بیگناه بوده

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢