2777
2789
عنوان

کتک خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 35 پست
👍 حالا خیلیا هستن در مقابل اینکار هیچ کاری نمیکنن،با همینکارشونم باعث میشه سرهربحثی شوهره دست روشو ...

عزیزم شما تو محیط زندگی اون خیلیا نیستین شرایط همه آدما با هم یکسان نیست ک بخوان یکسان برخورد کنن بعضی وقتا خیلی چیزا باعث میشه مجبور باشی ب سکوت 

خدایا شکرت .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار یه خانومه رو تو بیمارستان دیدم بینیش له شده بود طوری که ورودی تنفسش بسته شده بود داشت به دکتر می گفت آقای دکتر من هیچ شکایتی از شوهرم  ندارم بچه کوچیک تو خونه دارم سریع فقط یه پانسمان بزنین بر م شوهرم دست تنهاس پول عمل رو هم نداره همسرم ...،کرک و پرم  ریخت   

شاید یکی هستن مث من که نه جایی دارن نه پناهی دارن نه دستشون بجایی بنده مجبورن بخاطر یسری چیزامثلابچش ...

عزیزم دقیقا میدونم چی میگی،گاهی وقتا ادم هیچ راه درستی جلو پاش نیست..خیلیارو هم میشناسم اینجوری..ولی من بیشتر بحثم با یه عدن دیگه هست..مثلا دختری که دوس پسرش میزنتش..اون چی؟نه تعهدی دارن نه چیزی..اگه باعث ناراحتیتون شدم معذرت میخوام

عزیزم دقیقا میدونم چی میگی،گاهی وقتا ادم هیچ راه درستی جلو پاش نیست..خیلیارو هم میشناسم اینجوری..ولی ...

نه خواهش میکنمگلم.فقط خواستم بگم زن جماعت انقد بدبخته ک اگه واقعا حقم داشته باشه به جرم زن بودن مجبوربه سکوته حالااگه بی پناه باشه ک بدازبدتر.اما کاش خدایه نظری میکرد و یخورده زنهاهم بخودشون میومدن.میشه برام دعاکنین خیلی حال دلم بده غرورم له شده کاش خدامرگ وپیش میاوردبرام😢

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
بله کاملن درسته متاسفانه

توروخدابین دعاهاتون من وفراموش نکنین خیلی درموندم خیلی به معجزه نیاز دارم یاخدامرگم و پیش بیاره یاازاین حال نجاتم بده

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
نه خواهش میکنمگلم.فقط خواستم بگم زن جماعت انقد بدبخته ک اگه واقعا حقم داشته باشه به جرم زن بودن مجبو ...

واقعا به جنس زن کم ظلم نشده تو خیلی چیزا نه فقط تو ایران..همه جای دنیا😔..اره اگه زن ها هم یکم به خودشون بیاین باعث میشن اینجور اتفاقا کم بشه،با این دید بهشون نگاه نشه

عزیزم حتما برات دعا میکنم اون چیزی که دلت میخواد بشه❤️❤️

هر مشکلی هم باشه فکر نکنم زن لایق کتک خوردن باشه

نگفتم زن لایق کتکه😑😐میگم هرکس یه مشکلی داره حالا اگه شما میتونی تو روند کتک خوردن زنا و مظلوم واقع شدنشون نقشی ایفا کنی بیوفت جلو بسم ال....

توروخدابین دعاهاتون من وفراموش نکنین خیلی درموندم خیلی به معجزه نیاز دارم یاخدامرگم و پیش بیاره یااز ...

ازخدا بهترینا رو برات میخام دوستم..اما بزرگترین معجزه ها رو خودمون باهمت خودمون باید بوجودبیاریم دوستم...دلت آرام..بدیها ازت دوردور باد

چشمان تو آفریقاست..