2777
2789

😂😅

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بودن مخصوصا اولیه    

مرسي مهربونم 

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
چشم 😍

چشمت بی بلا گلمم

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
من خرداد😖😒

شهریور🤨🥴

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
من خرداد😖😒

من طناز😀😀😀

این راسته

اره واقعا😂😂😂

دیروز رفتیم بیرون با دوستام حالم خیلی بد بود ی هوایی تازه کنیم بعد رفتم از دوستم عکس گرفتم مثلا نذاشت عکس بگیرم انقدررررررر عکسش قشنگ شده میگه بده بفرستتتت میگم ن تو ک نمیخواستی

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
دخترا وقتی موهاشونو باز میکنن دوباره دم اسبی میبندن انگار ری استارت میشن    

😀😀😀😀