asally مدیر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 عنوان بیایید یکم بخندیم | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 68 پست اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان 1399/02/19 | 13:23 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dorrindorrin عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 12765 دیروز رفتیم بیرون با دوستام حالم خیلی بد بود ی هوایی تازه کنیم بعد رفتم از دوستم عکس گرفتم مثلا نذاش ... عکسشو بفرستم؟؟؟؟ (پاک میکنم) Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone
asally مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 اره ولی من موهامو دم اسبی میبندم سردرد میگیرم😖 من عادت کردم به گیره سره اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان
dorrindorrin عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 12765 من عادت کردم به گیره سره کلیپس نمیداره تکیه بدی سرتو ب دیوار Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone
asally مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 عکسشو بفرستم؟؟؟؟ (پاک میکنم) بفرس گلم اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان
asally مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 کلیپس نمیداره تکیه بدی سرتو ب دیوار اره ولی خیلی راحتر تر از کشه اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان
asally مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 حق ندارم نفرستم براش؟😅 چه موهای قشنگي 😍😍😍😍 اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان
dorrindorrin عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 12765 چه موهای قشنگي 😍😍😍😍 خیلی خیلی بلنده تا زانوهاشه Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone
asally مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 خیلی خیلی بلنده تا زانوهاشه من هیچ وقت نتونستم انقدر بلند کنم اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان
dorrindorrin عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 12765 من هیچ وقت نتونستم انقدر بلند کنم من کردم ولی مامانم کوتاه کرد دوباره میخوام بلند کنم (مامانم آرایشگره) Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone
asally مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 من کردم ولی مامانم کوتاه کرد دوباره میخوام بلند کنم (مامانم آرایشگره) نه من سريع مو خوره میگیرم نميدونم چرا اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان
dorrindorrin عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 12765 نه من سريع مو خوره میگیرم نميدونم چرا Oh 🥺 Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone
mahdie_ch عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
asally مدیر استارتر عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 Oh 🥺 اره برای همین باید تا یکم بلند ميشه موهامو کوتاه کنم اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان
dorrindorrin عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 12765 اره برای همین باید تا یکم بلند ميشه موهامو کوتاه کنم نمیشه فقط نوکشو کوتاه کنی؟؟؟ Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone