2777
2789
عنوان

ممکنه طول سرویکس یهو کم بشه

96 بازدید | 11 پست

سلام.من هفته ۲۳ هستم.از هفته۱۲ طول سرویکسم ۳۲ بود هفته ۱۸ شد ۳۳ و هفته ۲۰ شد ۳۳/۵.

چند روز خیلی دل و کمرم درد میکنه.مثل دل درد پریود.ممکنه طول سرویکسم یهو کم شده باشه و اتفاقی بیوفته؟😭😭توی این دو هفته خیلی فعالیت داشتم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

دل درد بخاطر فعالیته نگران نباش، ،استراحت کن

نمیدونم،چون طول سرویکسم کمه میترسم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم،چون طول سرویکسم کمه میترسم

نه نترس

بچه بزرگ میشه میاد پایین دیگه 

استراحت کن خوب میشی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
ن نگران نباش،مناز بعد ۲۰ هفته هر لحظه فک میکردم بچکم داره میاد،ولی طول سرویکسم ۳۸ بود.رفته رفته دردم ...

چند هفته بدنیا اومد نی نی شما؟

چند هفته بدنیا اومد نی نی شما؟

تو هفته چهلم.دردم نداشتم بزور امپول و قرص بعد از دوروز دهانخ رحمم باز شد،چون فشارم بالا بود دنیا اوردن

دردام انقد زیاد بود فقط دراز میکشیدم

تو هفته چهلم.دردم نداشتم بزور امپول و قرص بعد از دوروز دهانخ رحمم باز شد،چون فشارم بالا بود دنیا اور ...

خداروشکر سلامت بدنیا اومد.خدا کنه نی نی منم سالم بدنیا بیاد

خداروشکر سلامت بدنیا اومد.خدا کنه نی نی منم سالم بدنیا بیاد

نترس،اونموق منم خیلی میترسیدم.کمرمم پاهام زیردلم درد داشت.

فقط بگم تا هفته ۲۶ مدام شیاف سیکلوژست و گاهی امپول پرولوتن میزدم.شماهم اینارو استفاده کن

پله خیلی کم برو،نزدیکی کم کن.زیاد بشین پاشو نکن

نترس،اونموق منم خیلی میترسیدم.کمرمم پاهام زیردلم درد داشت. فقط بگم تا هفته ۲۶ مدام شیاف سیکلوژست و ...

به من قرص دوفاستون داد.قبلا شیاف و آمپول استفاده می کردم

دوفاستونم همون پروژسترونه خوبه

از امروز دوفاستون شروع کردم با یک قرص دیگه.