2777
2789
عنوان

یه سوال زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 40 پست
خب جلوگیری طبیعی یعنی انزال در بدن رخ نده. من میگم انزال در بدن رخ بده بدون قرص اما حامله هم نشم.می ...

بازم احتمال وجود داره و اینکه میگن رحم خشک میشه یعنی رابطه نداشته باشی... نکنه انزال داخلی نداشته باشی... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای ولم کن ترخدااااا ظلم.... همینکه داریم باهاشون زندگی میکنیم از سرشونم زیاده‌. 

بابا یه چیزایی میشنوم نمیدونم چی درسته چی غلطه...مثلا میگن اونایی که ازدواج میکنن چهرشون خیلی خوشگل میشه و تغییر میکنه چون رابطه کامل دارن و مایع مرد مواد قندی داره که برای سلامتی و زیبایی زن مهمه...ولی به نظر خودم هربار انزال در بدن برابر با احتمال حاملگی...نمیدونم چطور بعضیا بدون قرص یه عالمه رابطه کامل دارن

بابا یه چیزایی میشنوم نمیدونم چی درسته چی غلطه...مثلا میگن اونایی که ازدواج میکنن چهرشون خیلی خوشگل ...

این چرت وپرتارو خود مردا فک کنم دراوردن😑یادمه دوران دبیرستان میگفتن برا شفاف شدن و جوشای صورت عاااالیههه🥴

عزیزم همیشه یه درصد احتمال هست که بشه

بعضی وقتا ممکنه تخمک‌گذاری آخر دوره صورت بگیره

شما قرص مصرف نکن چون خیلی عوارض داره

همون طبیعی بهتره

در مورد اینکه میگن خشک میشه من هم شنیدم

چون رحم قبل از بارداری باید آماده باشه

مثلا میبینی طرف توی اقدام هست اما باردار نمیشه میگن رحمش هنوز به این هورمون‌ها عادت نکرده

حالا شما بچه هم نمیخواید فک نمیکنم ایرادی داشته باشه

فقط قرص نخور

خواهرشوهرم فقط دو ماه قرص خورد ده سال بچه‌دار نشد

دکترش گفت کیست داشتی با قرصا بدتر شدی

بخند، همین  
این چرت وپرتارو خود مردا فک کنم دراوردن😑یادمه دوران دبیرستان میگفتن برا شفاف شدن و جوشای صورت عاااا ...

اره خب همه چی میگن...

ممنون از همتون دوستان... فکر میکردم تاحالا کارم اشتباه بوده