2777
2789
عنوان

یه سوال زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 40 پست
منظورم اینه زمانی هست که انزال داخلی بدون مصرف قرص صورت بگیره ولی ریسک حاملگی نباشه؟

اگه زمان دقیق تخمکگذاری رو بدونی آره میشه ، معمولا 14 روز قبل پریود بعدی تخمک ازاد میشه که از یکی دو روز قبل و بعدش مراقبت میکنن ، کسی که تازه پاک شده یا قبل از پریودشه میتونه رابطه کامل داشته باشه ولی احتمال شکستش نسبت به پیشگیریهای دیگه بیشتره

بازم سرچ کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا دستگاهم میذارن باز حامله میشن.نه هیو راه صد در صدی وجود نداره

یعنی اگه فعلا قصد حاملگی نداشته باشیم بدون قرص هیچوقت نمیشه رابطه کامل کامل داشت؟ 

گفتم شاید نزدیکای پریودی بشه

ریسکه حتی یکی دو روز مونده به پریود من ۶ ساله به غیر از یه مدت کوتاه اقدام چیزی تو نریخته یعنی رحم ...

چمیدونم با خودم گفتم نکنه میشه رابطه کامل داشت و من دارم ظلم میکنم که تاحالا جلوگیری کردم

آره درسته... برای بعضی ها اینجوریه دوستم دانشگاه شهر دیگه بود رفته بود داروگیاهی بهش گفته بود زود به زود برو خونه چون رابطه نداشته باشی رحم خشک میشه... و اینکه ک ا ن د و م استفاده کن در غیر این صورت در هر روزی احتمال بارداری هست

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
خب جلوگیری طبیعی یعنی انزال در بدن رخ نده. من میگم انزال در بدن رخ بده بدون قرص اما حامله هم نشم.می ...

اصلا شک نکن فقط کافیه یکم شانست کم باشه با یه قطره هم بار دار می شی اصلا این ریسکو نکن من ۳ سال قبل بچه اول ۴ سال هم بعد بچه اول جلوگیری طبیعی داشتم خشکی رحم کجا بود اینا الکیه هنوز یه بارم قرص نخوردم برا جلوگیری از بارداری 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

عزیزم میگه انزال داخلی.ینی میخواد بریزه ولی حامله نشه

بله متوجه شدم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نه عزیزم سوالم چیز دیگه ای هست

آره بعدش متوجه شدم گلم

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...