2777
2789
عنوان

حرص عشقمو در بیارم الان بیاییین

1762 بازدید | 29 پست

مثلا عکس بازی آنلاین با ی پسر رو بزارم چوت عشقم جن روزی هست رفته قهره جواب میده؟؟؟؟؟

فردا برای عذرخواهی دیر است امروز زخم‌نزن

نه 

چون چند سال دیگه میگی عجب حرکت خزی کردم 🤣🤣

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه سری داشتم تموم دوس پسرام با گریه و التماس جدا نمیشدن با دس پس زدن با پا پیش کشدن ها کاکو

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️

من با دوستِ دختر ک صمیمی هم بودیم از قربون صدقه رفتنمون شات گرفتم زدم وضعیت 😂پایینشم جمله عاشقونه نوشم اومد وضعیتمو دید ما هم قهر بودیم هیچ عکس العملی نشون نداد بعد بش پیام زدم گفت دوست پسر گرفتی منا میخای چیکار و من اینجا  شات از چتم با دوستم بش دادم دید دختره ازم معذرت خاهی هم کرد مهمربون شد تازه اشتی هم کردیم با ی تیر س نشون زدم 😐البته از قبلش نقشهکشیده بودم راحل خوبیه بش فک کن😂🤣

شاید اینو یه ایده بدونید برای آشتی کردن

اما اجازه بدید از راه درستش اتفاق بیفته...

اینجوری ک پیش برید اشتی هم ک بکنید تو ناخوداگاه طرف ثبت میشه بازی با پسر...

تو مشاجره های بعدی‌ممکنه بگه اره برو با پسرا بازی کن و عملا شمارو نابود کنه با حرفش...

این شوخیا‌فقط‌و فقط‌بافت رابطه رو هدف قرار میده