2777
2789
عنوان

چه خبره باز😖😕زلزله ول کن نی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 61 پست
من میترسم باز مثل دوستل پیش گسل اشتهارد فعال بشه یادتونه چه صدایی داشت وقتی زلزله میخواست شروع بشه

خدا مکنه مثل اون باشه اون سال زلزلش ترسناک تر بود من تا چند ماه واقعا میترسیدم زلزله امشب صدا نداشت ترسناک بود ولی نه مثل سه سال پیش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا الان ۱۶ تا پس لرزه اومده تازه میگن مردم نگران نباشن این ۱۶ بار نگرانی مسئولارو کم کرده

مشهد ۴ سال پیش زلزله ۶.۴ ریشتری اومد .بعدش ۱۰۰۰ و خورده ای پس لرزه داشت

از ماست که بر ماست 
عزیزم نگران نشو . درسته خیلی بد لرزید ولی فقط تا الان یک نفر کشته  گزارش شده که اونم بخاطر ترس ...

اخی چیزی نمونده بودمنم دومی باشم باورت میشه ازترس بالااوردم خیلی خوابم عمیق بودشوکه شدم تاحالاتوزندگیم انقدنترسیدم واقعاغیرمنتظره بود

خدا مکنه مثل اون باشه اون سال زلزلش ترسناک تر بود من تا چند ماه واقعا میترسیدم زلزله امشب صدا نداشت ...

اره خدایی چون دور بود دماوند نسبت به اشتهارد هم صداش هم قدرتش خیلی کمتر بود اما اگه دقت کرده باشید اینبار این زلزله جهتشم مخالف زلزله اشتهارد بود 

اخی چیزی نمونده بودمنم دومی باشم باورت میشه ازترس بالااوردم خیلی خوابم عمیق بودشوکه شدم تاحالات ...

خدا نکنه عزیزم .

ای وای چون یهو با ترس از خواب پریدی ، بدنت اینجوری واکنش نشون داده  

خدا خودش به همه مون رحم کنه 😔

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
گسل شهر تهران رو ممکنه فعال کرده باشه ؟؟؟؟؟😭😭😭

منم از همون میترسم گسل مشا مال تهرانه و فعال شده میترسم بزنه گسل شهر ری رو هم فعال کنه که به هم ارتباط دارن اونجوری دیگه خدا خودش باید فقط رحم کنه بهمون  

منم از همون میترسم گسل مشا مال تهرانه و فعال شده میترسم بزنه گسل شهر ری رو هم فعال کنه که به هم ارتب ...

وای نه خدایا .

آخه آنقدر پیش بینی ها راجع زلزله تهران وحشتناکه که آدم واقعا می‌ترسه .

فقط خدا بهمون رحم کنه .

گسل مشا ، ینی بخاطر زلزله امشب ، فعال شده ؟ 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

دومین فوتی #زلزله تهران

مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس کشور:

🔹یک خانم ۲۱ ساله در غرب تهران بر اثر ترس و فرار هنگام زلزله با ایست قلبی تنفسی (بدون هیچگونه سابقه بیماری قلبی تنفسی ) مواجه شد و متاسفانه فوت شد

👇لرزه نگاری آنلاین👇

https://t.me/joinchat/AAAAAFlXIB9D3rB_P1LlkQ