2777
2789
عنوان

چه خبره باز😖😕زلزله ول کن نی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 61 پست
مهربونم اصلا نمیخوام نگرانت کنم ما ک حاشیه تهرانیم االان همه بیرونن.. من خوابیده بودم رو زمین باورت ...

ممنونم گلم... زنگ زدیم بهش. بیرون بودن... دقیقا میگفت پنجره ها تکون می‌خورده 😔😔... من از زلزله بم چون پدرمو از دست دادم دیگه ب تمام زلزله هاا وحشت دااارم.. ب شدت میترسم😭 خدایا خودت رحم کن... خدایا ببخش همه ما بنده های گناه کارتوء

ماهم نزدیکیم بهتون ولی خداروشکر پس لرزه اا قدرتش کمه تا اینجا نمیاد ولی بازم باید هوشیار باشیم 

من میترسم باز مثل دوستل پیش گسل اشتهارد فعال بشه یادتونه چه صدایی داشت وقتی زلزله میخواست شروع بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخریش ساعت 3و8دقیقه بوده ولی در حد 2ریشتر بوده ولی جز اون 5 ریشتر بقیش اصلا احساس نشده خیالت راحت ...

ان شاء الله همیشه آروم باشه کل جهااان... مردم گناه دارن😔

ممنونم گلم... زنگ زدیم بهش. بیرون بودن... دقیقا میگفت پنجره ها تکون می‌خورده 😔😔... من از زلزله بم ...

عزیزم خدا بیامرزه پدرتونو    خداخیلی بزرگه حتما باید نسل ما همه چیو با چشم ببینیم انقد که ناحقی و دزدی و خیانت و دو رویی زیاد شده که خدا هم دیگه ازمون خسته شده 

پس لرزه همین الان اومد؟ ما کرجیم ورد اورد.... لرزه اصلی رو خیلی قشنگ حس کریدم مردم محتمع الان بیرونن

اره همین چند دقیقه پیش البته زیاد اومده تاحالا ولی اینو من حس کردم کلا اون اصلی رو حس کردیم یکی با چند دقیقه فاصله و یکی هم کمی قبل

کاش همون شهاب سنگه میخورد کل کره زمینو نابود میکرد حداقل همه به یه طریق میمردیم واقعا این ذره ذره دیدنا داغونمون کرداز ترس کورنا بیرون نمیشه رفت از ترس زلزله خونه نمیشه موند از یه طرفم هواشناسی ۵ روز آینده رو بارانی و تگرگ و سیل پیش بینی کرده 

واای نگید.. دوباره اومد مگه؟ داداشم تهرانه.. دارم دق میکنم بابا😭😭😭😭

عزیزم نگران نشو .

درسته خیلی بد لرزید ولی فقط تا الان یک نفر کشته  گزارش شده که اونم بخاطر ترس بوده . در حال فرار براش اتفاق افتاده 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩