خدایا خودت رحم کن باز ایران رفت رو ویبره با این همه بدبختی و گرونی و کورنا و بارش های سیل آسا فقط اینو کم داشتیم.خدایا بزرگیتو شکر به بچه هامون و خانوادهامون و همه هم وطنامون رحم کن واقعا زیر بار این همه مشکل دووم آوردن سخته خدایا کمکمون کن
مهربونم اصلا نمیخوام نگرانت کنم ما ک حاشیه تهرانیم االان همه بیرونن.. من خوابیده بودم رو زمین باورت ...
ممنونم گلم... زنگ زدیم بهش. بیرون بودن... دقیقا میگفت پنجره ها تکون میخورده 😔😔... من از زلزله بم چون پدرمو از دست دادم دیگه ب تمام زلزله هاا وحشت دااارم.. ب شدت میترسم😭 خدایا خودت رحم کن... خدایا ببخش همه ما بنده های گناه کارتوء
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم گلم... زنگ زدیم بهش. بیرون بودن... دقیقا میگفت پنجره ها تکون میخورده 😔😔... من از زلزله بم ...
عزیزم خدا بیامرزه پدرتونو خداخیلی بزرگه حتما باید نسل ما همه چیو با چشم ببینیم انقد که ناحقی و دزدی و خیانت و دو رویی زیاد شده که خدا هم دیگه ازمون خسته شده
کاش همون شهاب سنگه میخورد کل کره زمینو نابود میکرد حداقل همه به یه طریق میمردیم واقعا این ذره ذره دیدنا داغونمون کرداز ترس کورنا بیرون نمیشه رفت از ترس زلزله خونه نمیشه موند از یه طرفم هواشناسی ۵ روز آینده رو بارانی و تگرگ و سیل پیش بینی کرده