2777
2789
عنوان

چه خبره باز😖😕زلزله ول کن نی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 61 پست

این مرحله ام به سلامتی رد کنیم دیگه خود خدا با رگبار مسلسل میاد پایین سراغمون😂

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
همیک الان من یکیشو فهمیدم تا الان ۱۶ تا پس لرزه اومده

مهربونم تو کجایی کدوم استانی الان اومد؟؟

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماام تهرانیم تو خونه چه میشه کرد😓

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
واای نگید.. دوباره اومد مگه؟ داداشم تهرانه.. دارم دق میکنم بابا😭😭😭😭

مهربونم اصلا نمیخوام نگرانت کنم ما ک حاشیه تهرانیم االان همه بیرونن.. من خوابیده بودم رو زمین باورت میشه اینور اونور انگار هلم دادن؟؟ مثل گهواره بچه.. همچین حسی داشتم.. حالش خوبه ان شاءالله ولی بهش زنگ بزن بیداره الان

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
واای نگید.. دوباره اومد مگه؟ داداشم تهرانه.. دارم دق میکنم بابا😭😭😭😭

آخریش ساعت 3و8دقیقه بوده ولی در حد 2ریشتر بوده

ولی جز اون 5 ریشتر بقیش اصلا احساس نشده

خیالت راحت اینجا فعلا همه چی آرومه 

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
تهرانم بهارستان

پس لرزه همین الان اومد؟ ما کرجیم ورد اورد.... لرزه اصلی رو خیلی قشنگ حس کریدم مردم محتمع الان بیرونن

کجای تهرانی شما.ماهم شهر قدسیم 

ورد اوردم مهربونم

پس لرزه همین الان اومد؟ ما کرجیم ورد اورد.... لرزه اصلی رو خیلی قشنگ حس کریدم مردم محتمع الان بیرونن

ماهم نزدیکیم بهتون ولی خداروشکر پس لرزه اا قدرتش کمه تا اینجا نمیاد ولی بازم باید هوشیار باشیم