2777
2789
نه پیش دکتر زنان نرفت که پزشکی قانونی زنگ زدن اونا هم گفتن چون چندروزیه گذشته نمیشه از رو دی ان ای ب ...

چرا خوب رفت دکتز کلی دارو و..‌ دستش بود که اون دوست مادرشم که دکتر بور گفت ممکنه مریضی بگیری

تابلوبود معاینه شده

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار
تجاوز شده چون اون صحنه رو که بیهوشش کرد و رفت سمتش رو جوری نشون داد که منظور خاصی داره 

ولی رستا از خال کوبی رو دست تکیسا بعدا متوجه میشه.

موقعز که بیهوشش کرد خالکوبی رو نشون داد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه صحنه مشکوک داشت: نکیسا قایمکی رفته بود تو اتاق روستا و داشت از قاب عکس رستا و کتابخونه اش فیلم می ...

فکر نکنم آوا همدست نکیسا باشه

ولی مشخص بود عاشق نکیساس

ولی رستا از خال کوبی رو دست تکیسا بعدا متوجه میشه. موقعز که بیهوشش کرد خالکوبی رو نشون داد 

آفرین دقیقا این خالکوبی یه جا کار دستش میده و رستا متوجه میشه کار این بوده 

بالاخره یه چیزی میشه... 
یه صحنه مشکوک داشت: نکیسا قایمکی رفته بود تو اتاق روستا و داشت از قاب عکس رستا و کتابخونه اش فیلم می ...

دقیقا همون جا یه جوری نگاش میکرد انگار بهش علاقه داره و روزی که کارت عروسی رو برد در خونه نکیسا به نطرم عاشقشه که میخواد رستا و ارش به هم برسن  نکیسا بیخیال رستا بشه 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
اااا من نفهمیدم این حسش به نکیسا رو ! منم بعید می‌دونم آوا همدستی کرده باشه با نکیسا 

وقتی کارت عروسی رو برد برا نکیسا نگاهش جور خاصی بود

وقتیم دید فیلم و عکس گرفت از اتاق رستا هیچی نگفت . 

دقیقا همون جا یه جوری نگاش میکرد انگار بهش علاقه داره و روزی که کارت عروسی رو برد در خونه نکیسا به ن ...

چه جالب من متوجه این موضوع نشدم اینجوری هیجانی تره ایول !

بالاخره یه چیزی میشه... 
وقتی کارت عروسی رو برد برا نکیسا نگاهش جور خاصی بود وقتیم دید فیلم و عکس گرفت از اتاق رستا هیچی نگف ...

خب پس جاااااااااالب شد. آوا خانم عاشق نکیسا شده   

بالاخره یه چیزی میشه... 
نکیساکه تو مجلس  عروسی بود

خب میدزده میبره قایم میکنه میاد عروسی ...بعد به هم خوردن برمیگرده پیشش

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز