2777
2789
ینی چی آدم نمیفهمه چیزی رفته توش یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

نه دیگه...چون خودتم که میدونی کشور اسلامی واین حرفها همه چیزو که نمبتونن واصح نشون بدن....مثلا این که اگه دختر باکره بوده میتونست بره دکتر ببینه طوری شده....پس یعنی باکره نیست وبا دوسپسرش رابطه داشته ....خب وقتی تجاوز صورت بگیره تا مدتها میشه تشخیص داد 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفته بود شمال پیش زنه رفت دکتر اگه تجاوز نبود دکتره میگفت دیگه

نه پیش دکتر زنان نرفت که پزشکی قانونی زنگ زدن اونا هم گفتن چون چندروزیه گذشته نمیشه از رو دی ان ای به طرف متجاوز رسید اصلا جوری نشون ندادن که معاینه شده...اگه قسمت دیروزی رو دیده باشی نکیسا برا دومبن بار که میاد دستمال میزاره دهنش بیهوشش میکنه چیز دیگه ای نشون نداد که آدم به تجاوز شک کنه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
چرا این کارو کرده خب؟من تا قسمت 8دیدم دیگه ادامه ندادم

نکیسا عاشق این دختره رستا هست از خیلی وقت پیش و هر دفعه اومده ابراز وجود کنه جلوش یکی رو کنارش دیده دفعه آخر هم کارت عروسی نکیسا و آرش رو براش آوردن که زد به سیم آخر 

بالاخره یه چیزی میشه... 
نه دیگه...چون خودتم که میدونی کشور اسلامی واین حرفها همه چیزو که نمبتونن واصح نشون بدن....مثلا این ک ...

رفت شمال رفت دکتر و گفتن چون زمان زیادی گذشته نمیشه تشخیص داد کیه ولی تجاوز صورت گرفته ک

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

چرا این کارو کرده خب؟من تا قسمت 8دیدم دیگه ادامه ندادم

برای این که عاشق رستا بوده دیوانه وار ..خودشم از بچگی مشکل داشته خانوادگی تنها بزرگ شده مشکلات روانی داره..برا این که عروسی رستا بهم بریزه میدزدتش و به نظر من وانمود میکنه بهش تجاوز شده تا نتونه برگرده پیش آرش 

نه پیش دکتر زنان نرفت که پزشکی قانونی زنگ زدن اونا هم گفتن چون چندروزیه گذشته نمیشه از رو دی ان ای ب ...

چرا دقیقا نشون داد که از دکتر داشتن برمیگشتن و یه پلاستیک دارو هم همراهش بود دیگه نمیتونن واصح نشون بدن که 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
تجاوز نکرده ...جوری وانمود میکنه که انگار تجاوز کرده دختررو بیهوش میکنه میبره میزاره کنار خیابون

تجاوز بهش شده که گفت نمیخوام با آرش باشم ..... واضح که نمیتونن بگن 🤦‍♀️

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
چرا دقیقا نشون داد که از دکتر داشتن برمیگشتن و یه پلاستیک دارو هم همراهش بود دیگه نمیتونن واصح نشون ...

اون دارو ها رو روان پزشک بود روانشناس بود داده بود قرص های آرامش بخش وخواب اور واینا...نمیدونم منم دیروز با چیزهایی که دیدم حدس زدم بهش تجاوز نکرده وانمود کرده ...دیگه حالا مشخص میشه دیگه....اینش بده فیلمهای ایرانی بععصی چیزهارو نمیتونن واضح نشون بدن 

بطور واضح نشون داد که نکیسا این عمل زشت رو انجام داده ولی بعضیا می گن آوا هم باهاش همکاری کرده 

اوا که خودش انگار عاشق نکیسا هستش و به هر دری میزنه تا بین ارش و رستا رو درست کنه تا نکیسا نره با رستا

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
اوا که خودش انگار عاشق نکیسا هستش و به هر دری میزنه تا بین ارش و رستا رو درست کنه تا نکیسا نره با رس ...

یه صحنه مشکوک داشت: نکیسا قایمکی رفته بود تو اتاق روستا و داشت از قاب عکس رستا و کتابخونه اش فیلم می گرفت و همون لحظه آوا اومد دم در با این که این صحنه رو دید هیچی نگفت که تو اتاق خواهرم چی کار داری یا چرا فیلم می گیری؟ خیلی آروم شربت یا هر چی تعارفش کرد. شاید کارگردان بخواد سورپرایز کنه آوا همدست نکیسا بشه من بعید می‌دونم ولی بعضیا می گن تو روز عروسی آوا آسانسور رو زده طبقه همکف در صورتی که آرش طبقه اول بوده بعیده به نظرم داستان اینطور بشه

بالاخره یه چیزی میشه... 
خیلی ممنون که اسپویل کردی

فیلم تیوب رو سرچ کن عالیه، زودتر بقیه کانال ها سریال ها رو میزاره . از ۵۰ مگ تا ۵۰۰ مگ ، که هرکدوم خواستی دان کنی 

تنها دوستم تویی خداجونمممم .هیچوقت تنهام نزار
تجاوز بهش شده که گفت نمیخوام با آرش باشم ..... واضح که نمیتونن بگن 🤦‍♀️

تجاوز شده چون اون صحنه رو که بیهوشش کرد و رفت سمتش رو جوری نشون داد که منظور خاصی داره 

بالاخره یه چیزی میشه... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز