2821
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 24 پست
منم تنها نگرانیم خواهرمه که تهرانه و شرق

کجای شرق؟

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

من تهرانم الان خونه ایم

دخترم خابیده زیرستون نشستیم ولی میترسم😭

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نارمک

اهان

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
شما کجایی؟ بیچاره مامانم خیلی نگرانشه هر چی گفت پاشید جمع کنید بیاید اینور گوش نداد

لویزان 

ن بابا چیزی نبود که تموم شد

شما نزدیکتر بودید درسته؟

تقریبا 

چون منطقه ۱ مرکز بود 

لویزان هم به شیان منتهی میشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز