2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 24 پست
منم تنها نگرانیم خواهرمه که تهرانه و شرق

کجای شرق؟

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

من تهرانم الان خونه ایم

دخترم خابیده زیرستون نشستیم ولی میترسم😭

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نارمک

اهان

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
شما کجایی؟ بیچاره مامانم خیلی نگرانشه هر چی گفت پاشید جمع کنید بیاید اینور گوش نداد

لویزان 

ن بابا چیزی نبود که تموم شد

شما نزدیکتر بودید درسته؟

تقریبا 

چون منطقه ۱ مرکز بود 

لویزان هم به شیان منتهی میشه