2777
2789
عنوان

دکتر زنان قم

1941 بازدید | 26 پست

خانم های گل تو این شرایط کرونا دکتر زنان توی قم مطبشون باز هست آیا؟ کسی خبر داره؟

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
من میرم پیش دکتر شاه بوداقی بازه مطبش

دکتر خوبیه راضی هستین؟ من تو شهر شما غریبم هیچ کس وهیچ جا رو هم نمیشناسم بشدت هم دکترزنان لازمم😟😟

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دکتر زنان قم رفتم گفتم میخوام اقدام کنم گفت چاقی اول برو لاغر شو بعد بیا باهم حرف بزنیم گفت کیست دارم گرمیجات خوردم تو پریودی لخته های بزرگ ازم دفع شد کلی بهم خندید ومسخره ام کرد گفت حتما فکر کردی کیسته ک دفع میشه بیشعور بود من نگفتم اون لخته کیست بوده فقط گفتم ک مشکلم رو حل کنه دفترچه ام رو داد دستم گفت هر وقت شکمت آب شد بیا 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
دکتر خوبیه راضی هستین؟ من تو شهر شما غریبم هیچ کس وهیچ جا رو هم نمیشناسم بشدت هم دکترزنان لازمم😟😟

آره من خیلی راضیم من خودمم تو قم غریبم یکی از دوستام که پیشش زایمان کرده بود بهم معرفی کرد خدارو شکر خیلی دکتر خوبیه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یه دکتر زنان قم رفتم گفتم میخوام اقدام کنم گفت چاقی اول برو لاغر شو بعد بیا باهم حرف بزنیم گفت کیست ...

راست میگی؟؟چ بیشعور🤪🤪

آره من خیلی راضیم من خودمم تو قم غریبم یکی از دوستام که پیشش زایمان کرده بود بهم معرفی کرد خدارو شکر ...

عزیزم آدرسش رو لطف میکنی بدی اگر شمارش رو هم داشته باشی عالی میشه راستی سونو گرافی هم داره؟ هزینه اش آزاد چقدر میشه ببخشید گلم کلی سوال پرسیدم ازت

عزیزم آدرسش رو لطف میکنی بدی اگر شمارش رو هم داشته باشی عالی میشه راستی سونو گرافی هم داره؟ هزینه اش ...

نه سونو گرافی نداره هر ویزیتش پنجاه تومنه وایسا الان شمارش رو پیدا میکنم میفرستم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه سونو گرافی نداره هر ویزیتش پنجاه تومنه وایسا الان شمارش رو پیدا میکنم میفرستم 

ممنونم. برا سونوگرافی کجا میرید پس؟

ممنونم. برا سونوگرافی کجا میرید پس؟

من یه بار پیش عصمت مهدوی رفتم امروزم انومالی رفتم پیش مژگان کرد 

دکترابراهیمی بلوار امین خیلی خوبع 

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
عزیزم آدرسش رو لطف میکنی بدی اگر شمارش رو هم داشته باشی عالی میشه راستی سونو گرافی هم داره؟ هزینه اش ...

این شماره مطبشه ‏‪025 3261 5391‬‏

من یه بار پیش عصمت مهدوی رفتم امروزم انومالی رفتم پیش مژگان کرد 

آدرس هاشونو میتونید بهم بدین؟ دکتری ک سونو هم داشته باشه سراغ ندارین؟

دکترابراهیمی بلوار امین خیلی خوبع 

بازه عزیزم؟ سونو هم داره؟

آدرس هاشونو میتونید بهم بدین؟ دکتری ک سونو هم داشته باشه سراغ ندارین؟

مژگان کرد تو میدان دفاع مقدس خیابان شهید گلزاری بغل بانک کوثر 

عصمت مهدوی هم تو زنبیل آباد کوچه 23 فکر کنم