2777
2789
عنوان

دکتر زنان قم

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 26 پست
مژگان کرد تو میدان دفاع مقدس خیابان شهید گلزاری بغل بانک کوثر  عصمت مهدوی هم تو زنبیل آباد کوچ ...

ممنونم گل مهربونم. اینا دکترن یا فقط سونو انجام میدن؟

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
ممنونم گل مهربونم. اینا دکترن یا فقط سونو انجام میدن؟

دکتر سونوگراف ان دکتر زنان نیستن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر سونوگراف ان دکتر زنان نیستن 

ممنون 🌹🌹🌹

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

دکتر اهنگری،شبیری، عرب مقصودی... به هیچ وجه ریسک. نکن پیش هرکسی بری، مخصوصا دیانت، به هیچ وجه نرو پیشش

آرام باش... هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد، ما رفته ایم و اکنون 1498 است.. 
دکتر اهنگری،شبیری، عرب مقصودی... به هیچ وجه ریسک. نکن پیش هرکسی بری، مخصوصا دیانت، به هیچ وجه نرو پی ...

مگه قمم دیانت داره😂😂😂 ی دیانتم شیرازه ک خطرناکه

دکتر مورمجیب هم بازه مطبش. خیابون هفت تیر. کوچه ی یک. تو نت بزن شمارشو میاره

مرسی عزیز دلم

سونو هم داره؟

بازه عزیزم؟ سونو هم داره؟

اره همه چی داره تو مطبش بلوارامین کوچه ۵ شمارشم از ۱۱۸بگیر تلفنی نوبت میده یکم دیرمیرسه نویتش ولی پشیمون نمیشی 

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
اره همه چی داره تو مطبش بلوارامین کوچه ۵ شمارشم از ۱۱۸بگیر تلفنی نوبت میده یکم دیرمیرسه نویتش ولی پش ...

ممنون عزیزم

علیرضا شاه حمزه هم برای سونو خوبه.یه دکتر هم هست خ هنرستان اونم خوبه اسمشو یادم نیس.

شاه حمزه که خیلی دمدمی مزاج و بد اخلاقه 

مطبش هم نظم نداره ۳ ساعت باید اسیر بشی آخرشم معلوم نیست دکتر درست انجام بده یا نده کارشو