2789
عنوان

خیلی میترسم...

307 بازدید | 23 پست

بچه ها من چند ساله هرکاری در هر زمینه ای انجام دادم چه تحصیل چه شغل و چه رابطه ی عاطفی شکست خوردم و گاهی خودمو وسط یه حصار میبینم که همه ی درها به روم بسته شده .خیلی دختر با انرژی هستم اگرچه شکست هام هر کدوم منو به معنای واقعی زمین زدن و برای هرکدوم حداقل یک سال تا دو سال حال بدی داشتم.پیش چندتا مشاور هم رفتم.این چند وقت خیلی زیاد روی شخصیت خودم و ایمانم کار کردم (واقعا ضعف داشتم و خب هنوز هم ادامه داره این تلاش) و خب در حال حاضر حالم خوبه و فکر میکنم به لحاظ شخصیتی بهتر از قبل شدم و همین طور ایمانم.اگرچه میدونم این راه بی پایانه و ادم هرچقدر روی خودش و ایمانش کار کنه باز هم جا داره.

الان مشکلی که دارم اینه که دیگه میترسم کاری کنم.میترسم قدم بردارم.از شکست دوباره از این که چند سال وقت بذارم و دوباره شکست بخورم و بخوام اون حال بد گذشته رو تجربه کنم میترسم.از یه طرف میل زیادی به پیشرفت دارم و بی قرارم و از طرفی میترسم کاری کنم چه عاطفی چه تحصیلی و چه کاری...

ممنون میشم تجربه ای دارین یا راهنمایی کمک کنین

بسم الله الرحمن الرحیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره  دارم تلاش میکنم وارد کاری ک شدم قوی وایسم تااخرش برم ول نکنم

خدا رو شکر.

من همچنان احساس سر درگمی دارم و فکر میکنم رسالتمو پیدا نکردم.

ان شاالله خدا کمکت کنه به بهترین ها برسی

بسم الله الرحمن الرحیم
ممنون عزیزم همچنین مجردی؟

اره مجردم.حس ازدواجم ندارم یه جورایی شاید میترسم چون یه رابطه ی ناموفق داشتم که بدجور زمینم زد.بدبین شدم نسبت به مردا و از یه طرفم چون خودم احساس بلاتکلیفی برای زندگیم دارم سخته بخوام به ازدواج فکر کنم

بسم الله الرحمن الرحیم

لطفا تاپیک زیر رو ببینید و بهش عمل کنید انشاله مشکلتون حل میشه:

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4261326&slug=برای-بی-نیازی

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
اره مجردم.حس ازدواجم ندارم یه جورایی شاید میترسم چون یه رابطه ی ناموفق داشتم که بدجور زمینم زد.بدبین ...

دعا تاثیر مثبت زیادی داره ازش استفاده کن

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
ممنونم .ربط داره واقعا به تاپیک من؟

ببخشید به نظر من اصلا ربط نداشت به تاپیک شما

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
لطفا تاپیک زیر رو ببینید و بهش عمل کنید انشاله مشکلتون حل میشه: https://www.ninisite.com/profile/f ...

چند وقتیه از بوی اسپند بشدت متنفر شدم چرا؟!؟!

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎