2777
2789

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

ورو خدا با دل پاکتون دعا کنید معجزه شه مادربزرگم کرونا گرفته ۲۰روزه بیمارستان امروز زنگ زدیم گفتن دیگه حالش بدتر شده تا دیروز روزی یکی دوساعت خودش بدون دستگاه نفس میکشید ولی دیگه بدون دستگاه خفه میشه حالش بده به پاتون میوفتم دعاش کنید۳ماهه بخاطر کرونا روی ماهشو ندیده بودم من میمیرم ای خدا 😭😭😭گفتن هرکی می‌خواد بیاد ببینش دیگه اخراشه

برای زایمان سزارین دوم؟ کدوم دکتر و کدوم بیمارستان؟ هزینش مهم نیست

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورو خدا با دل پاکتون دعا کنید معجزه شه مادربزرگم کرونا گرفته ۲۰روزه بیمارستان امروز زنگ زدیم گفتن دی ...

انشاا... خدا شفا بده،الان برات یه پیج میفرستم داروهای درمان قطعیشو گذاشته و هرکسی مصرف کرده سالم برگشته خونه

Slm azizam abotorabi khobe 

خیلی ممنووون گلم. فدات بشم

ساکن قزوینی عزیزم؟ پیش دکتر دیگه نمیشع بری باید یکی ازاین دوتا باشه؟

دارم میرم قزوین. هر پزشکی رو که عالیه و سراغ دارید بی زحمت بگید😘

دیگه این نمیتونه بخوره بیمارستان بیهوشه

برای افراد بیهوش دستوره امپول و سرم گذاشته،الان برات پیجشو میفرستم