2777
2789
عنوان

ای خدا😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 31 پست
اخی عزیزم خودت برو با بچهات شوهر رو نبر یابگو اگه نیای دیگه خونه مادرت وخانوادت پامونمیذارم یکم تحمی ...

خونه خودشونم پنجشنبه دعوت کنن نمیریم این بنده خدانمیدونست من گفتم داداش اگه میشه بندازجمعه گفت جمعه گفتن بایدبیای سرکار تا۱۱شب سرکارم

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
نه دعواااا که اصلا اینا رو بازبون نرم و خوش بهش بگو چاخانشو بگیر قربون صدقش برو 

خیلی گفتم میکه الان بابامم بمیره امروز نمیرم ختمش گفتم بابا گناه دارن بابا نداری افطارصدا کرده کارو خودشو میکنه

خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میگم دلم واسه داداشت سوخت  میتونی شوهرتو با زبون رام کنی

رام نمیشه دل خودم ازصب براش داره آتیش میگیره فقط خانواده داداشمو مامانمینا میرن آبجیه نفهمم لج کرده نمیره چون عید زود رفتن شهرستان نرفتن خونه آبجیم بعدآبجیمم زنگ زد نیومدید دیگه نیای ازشهرستان کرونا میارید خدای نکرده

بچه ها چشمام خیلی داره میسوزه انقدگریه کردم بنده خدا زن داداشم زنگ زده خودت بیا منتظرمیمونیم شوهرت ازسرکارمیاد بعدشام میخوریم یاغذاشو میبری نمیدونه میخوادبره بیرون معذرت خواهی کردم گفتم ایشالا یه روز دیگه میایم میدونم تنها برم هم شوهرم بدعادت میشه هم الکی بینمون تلخ میشه

به داداشت بگو بهش زنگ بزنه دعوتش کنه

دیشب زنگ زده بودبهش ازدیشب گفت نمیریم من نمیدونستم فردا پنجشنبه خوشحال شدم بعدیهو زد تو ذوقم گفت فرداگفته زنگ بزن بگو نمیریم

بچه ها لطف کردید اومدید تاپیکم اگه میشه بره بهترشدن اوضاع مالیه داداشم یه صلوات بفرستید

الکی بگو از ظهر افتادم مریض شدم همش حالت تهوع و استفراغ دارم منتظرم شوهرم بیاد ببرتم دکتر بگو شرمنده ...

ازش معذرت خواهی کردم گفتم یه روز دیگه میایم 

ناراحت نشد؟ 

چرا ولی به روی خودش نیاورد گفت دوس داشتم دوره هم باشیم گفتم ببخشیدزحمت کشیدی یه روزدیگه میایم درصورتی که ازدلم نمیادبعدا بهشون زحمت بدم فقط گفتم که ناراحت نشه

چرا ولی به روی خودش نیاورد گفت دوس داشتم دوره هم باشیم گفتم ببخشیدزحمت کشیدی یه روزدیگه میایم درصورت ...

عب نداره عزیزم خودتو هم دیگه ناراحت نکن تو ک تقصیری نداشتی ولی بعدا یه سر نشستنی بعد شام برید ک داداشت هم از ناراحتی دربیاد

تیکر تولدمه😅
رام نمیشه دل خودم ازصب براش داره آتیش میگیره فقط خانواده داداشمو مامانمینا میرن آبجیه نفهمم لج کرده ...

آخی عزیزم 

یه کم قربون صدقه اش برو 

با شاخ وشونه کشیدن بدتر لج میکنه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
عب نداره عزیزم خودتو هم دیگه ناراحت نکن تو ک تقصیری نداشتی ولی بعدا یه سر نشستنی بعد شام برید ک دادا ...

داداشم طفلی انقد دلش پاکه زود یادش میره حالا اونیکی  داداشم همه چیو حرف میکنه