2777
2789
عنوان

بچه ها مهمه تروخدا بیاین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 43 پست
من 5 شبه پشت هم دارم اقدام میکنم ن اتفاقا ماه های پیش ک کیت نداشتم خیلی عصبی بودم این دو تا خط رو می ...

امشب اقدام نکن چون نیمه ماه قمری هست.نباید برای بچه اقدام کرد....

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز ۱۶بایستی اقدام میکردی چون از همه پررنگتره...

من از روزی ک کیت ها روزدم چون دو خط دیدم تا دیشب اقدام داشتم ففط میخوام بدونم اگه ازاد شده اخری باز دو شب دیگه اقدام کنم؟

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
خداروشکر ب نظرت امشب قبل اقدام چی بخورم نطفه بگیره رازیانه دم کنم؟

قبل اقدام قهوه بده شوهرت نیم ساعت قبلش واینکه غدای مقوی بخورید ومیوه زبادبخورقبل اقدام زبادمهمدنیست بعداقدام مهمه پاهاتویک ساعت بالابگیرویه قاشق نشاسته توآب حل کن بخورواگه میتونی تاصبح ازجات بلندنشو

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

من ۷ماه بر اساس تخمک گذاری و کیت جلو رفتم ولی حامله نشدم.ببین بدن ها با هم فرق دارن...از روزی ک پریودت تموم میشه یک شب درمیان اقدام کن...اینجور جواب میگیری.و روز اول ماه قمری و وسط قمری و اخر قمری و روز سه شنبه ..شبش اقدام نکن...به هیچ عنوان.... ب علت ندانم کاری بچتو از دست ندی.

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
قبل اقدام قهوه بده شوهرت نیم ساعت قبلش واینکه غدای مقوی بخورید ومیوه زبادبخورقبل اقدام زبادمهمدنیست ...

وای من نیم ساعت پاهامو میدم بالا بعد میرم حموم

یه گروه مخصوص خانم ها تو واتساپ

همسرداری بچه دای اشپزی  استیکر واتساپی همه چیزای لازم یه خانم خونه دار مخ زدن شوهر بیا یاد بگیر

‏این لینک را دنبال کنید تا به گروه من در WhatsApp ملحق شوید: https://chat.whatsapp.com/KiNqKEkGG7Y7wAoKYctLBd

من ۷ماه بر اساس تخمک گذاری و کیت جلو رفتم ولی حامله نشدم.ببین بدن ها با هم فرق دارن...از روزی ک پریو ...

وای من چ میدونم چ روزاییه امشبه با کی؟

خداروشکر ب نظرت امشب قبل اقدام چی بخورم نطفه بگیره رازیانه دم کنم؟

امشب ک نمیشه اقدام کرد.اگ شوهرت هستش..ظهر اقدام کن.و رازیانه باعث سقط میشههههههه الان ک وقت رازیانه نیس

جدی؟؟؟؟؟؟

عزیزم هیچ روزوشب خدانحس وبدنیست فقط یهدصدقه به نیت اون شب کناربزارواقدامتوبروالبتهدبه نظرمن

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
امشب ک نمیشه اقدام کرد.اگ شوهرت هستش..ظهر اقدام کن.و رازیانه باعث سقط میشههههههه الان ک وقت رازیانه ...

وای من روزه ام ک روزه میگیرم فردا شب اقدام میشه کرد؟تخمک تا فردا شب میمونه؟و ابن ک تا ع شب پیش اول ماه قمری نبود؟ماه قمری چیه؟ببخشیدا

وای من چ میدونم چ روزاییه امشبه با کی؟

فعلا امشب نیمه قمری هست... سوم خرداد هم اخر قمریه.هروقت خواستی ب من پیام بده تا بگمت کی قمریه

فعلا امشب نیمه قمری هست... سوم خرداد هم اخر قمریه.هروقت خواستی ب من پیام بده تا بگمت کی قمریه

خداروشکر پس چند رو پیش هیچ جاش نبود من به این چیزا خیلی اعتقاد دارم 

وای من روزه ام ک روزه میگیرم فردا شب اقدام میشه کرد؟تخمک تا فردا شب میمونه؟و ابن ک تا ع شب پیش اول م ...

ببین ما ماه شمسی داریم...ماه قمری...امامان ما گفتن در اول و وسط و اخر قمری.و شب چهارشنبه برای بچه اقدام نکنید....به هیچ عنوان... حالا امروز ۱۳ رمضان هست...شبش میشه ۱۴... و ۱۴ یعنی وسط و نیمه ماه قمری....