2777
2789
عنوان

بچه ها مهمه تروخدا بیاین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 43 پست
خداروشکر پس چند رو پیش هیچ جاش نبود من به این چیزا خیلی اعتقاد دارم 

من قبلا رعایت نکردم بچمو از دست دادم.

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
فعلا امشب نیمه قمری هست... سوم خرداد هم اخر قمریه.هروقت خواستی ب من پیام بده تا بگمت کی قمریه

ببخش پر حرفی میکنم ماه قمری چیه ؟

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ما ماه شمسی داریم...ماه قمری...امامان ما گفتن در اول و وسط و اخر قمری.و شب چهارشنبه برای بچه اق ...

چ جالب نمیدونسنم

چجوری از دست دادی؟یعنی باردار شدی نموند؟

اره شب چهارشنبه اقدام کردم.حواسم نبود...هر ماه رعایت میکردم.اون ماه رعایت نکردم

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
یه سرچ کن...تو نت

سلام عزیزم ببخشید میانه ماه قمری تموم شد؟امشب میتونم اقدام کنم؟بعد این که من کیت تخمک گذاری گذاشتم ساعت 4 بعد از ظهر امروز ولی قبلش دستشویی نرفته بودم از 6 صبح خوابیده بودم تا 4 بعد از ظهر جوابش درسته؟یا باید قبلش یه سری میرفتم دستشویی 

سلام عزیزم ببخشید میانه ماه قمری تموم شد؟امشب میتونم اقدام کنم؟بعد این که من کیت تخمک گذاری گذاشتم س ...

ن مهم نیس....امشب اقدام کن

حتما .... انشالله ب حق حضرت رقیه به زودی مامان بشی

متاسفانه نشد امشب اقدام کنم کاش اقدام های شبهای قبلم کمکم کنه دیگه حوصله ندارم کاش منم ب زودی مادر بشم به حق این شب عزیز