2777
2789
عنوان

چه دردناکه😔😔😔

318 بازدید | 46 پست

بااینکه تجربه نکرده بودمش ولی باتموم وجودم همیشه واسع منتظرا دعامیکنم.....خیلی سخته....

این ماه همش داشتم بابچه خیالیم حرف میزدم....مواظب خوردوخوراکم بودم....یه عالمه نقشه کشیدع بودم.....هههه ...حتی وقت زایمانم هم حساب کرده بودم ولی نشد .....ولی خدا نخواست.....😢😢😢😭😭

اصلا انتظار نداشتم من که همه چی رو رعایت کرده بودم.....از کیت گرفته تا پوزیشن و....ههههه حتی قبل نزدیکی به شوهرم به وکاسنی دادم.....اینا رو که یادم میوفته آتیش میگیرم.... خدا چطور دلش اومد این همه امیدمنو ناامیدکنه😭😭

بخدا الان بازم که پریودشدم میگم نه شایدلک لانه گزینیه😢😢ههه.....دیگه هیچوقت باخودم اینکارو نمیکنم .....هیچوقت دیگه این همه خودمو امیدوار نمیکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند وقته اقدامی؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

عزیزم خدا صلاح ما ادمها رو بهتر از خودمون میدونه ما تلاشمونو برای خواسته هامون انجام میدیم باقیشو باید سپرد دست خدا ...بعد هم خیالبافی نکن ریلکس باش وقتی بهش فکر نکنی یهویی اتفاق میفته عزیزم نگران نباش الان نازایی اصلا وجود نداره همه بالاخره بچه دار میشن غصه نخور ،رو چیزای دیگه تمرکزتو ببر خودتو سرگرم کن باشه؟💚

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
ماه اولم بود.....واسه همون بقول اون دوست این همه صابون به دلم زدم

ماه اولته من ۵ماهه نشدم الانم کیست دارم دوماه باید جلوگیری کنم ی بلاهایی سرم اومد تو اقدام

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

خیلی ها این شرایط تجربه کردن

منم چند. بار تجربه کردم بچه اولم مثل شما اینقدر. منتظر بودیم بعد. هیچی وقتی کامل ناامید. شدیم و. تصمیم گرفتیم دیگه هیچ کاری نکنیم و. بهش فکر نکنیم همون ماه باردار شدم

فهمیدم استرس و فکر برای باردار. شدن سمه

برای بچه دوم چون میخواستم پسر. باشه و. هر دو. جنس داشته باشم کلی رژیم و. فلان بعد از چند ماه بچه قلب نداشت سقط شد 

وقتی به رژیم و. چیزهای دیگه و.تنظیماتی که کرده بودم فکر میکردم اتیش میگرفتم

بعد از یک سال ناخواسته یهو باردار شدم

بچه هم پسر 

فقط بدون تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

فقط ریلکس باش و همه چی بسپار. به خدا