2777
2789
منم سه ساله تقریبا میشناسمش قبلش هم بهش فکر میکردم ولی از پارسال شد تمام شب و روزم  به نظرت ای ...

نمیدونم کاش بفهمن...

چندسالته؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم عاشق فامیلشون شد پسره مسجدی یقه اخوندی هرچی گفتم بهش نگو گوش نکرد بهش گفت اونم گفت بیا باهام ...

ای وای 😐😐😐🥺

اره یه مدت سر یه اخلاقش متنفر بودم دوباره عادی شدم 

🥺 الان حالت چه طوره 

داغون و امیدوار به برگشتش....رنگ زرد مثل مرده ها بدن لاغر منی که جزو ما مخ ها بودم افت تحصیلی شدید کردم و سه باره می خوام کنکور بدم افسرده زیر نظر روانپزشک دارو می خورم  به طور کلی یه دیوونه به تمام معنام🙃🙃

واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹
داغون و امیدوار به برگشتش....رنگ زرد مثل مرده ها بدن لاغر منی که جزو ما مخ ها بودم افت تحصیلی شدید ک ...

عزیز دلم 😢حیف جوونیت و عمرته 

بیشتر مراقب خودت باش 😢 میدونم شاید حرفم واست چرت باشه چون عشق که این چیزا نمیفهمه ایشالا عزمت رو جزم کن برو دانشگاه هر رشته ای که دوس داری😍😍😍😍

عزیز دلم 😢حیف جوونیت و عمرته  بیشتر مراقب خودت باش 😢 میدونم شاید حرفم واست چرت باشه چون عشق ...

🖤انگیزه ی زنده بودنم تو بغل یکی دیگس....هر شب خوابشو می بینم حتی تو خواب هم بی محلی میکنه بهم لعنت به من

عزیزم 😢 چند وقته میری دکتر حالت پیشرفتی داشته تا اولاش

نه هر وقت میبینمش دوباره میشم مثل روزای اول بی قرار ...عشقه دیگ کاریش نمیشه کرد ولی ته دلم همیشه یه حس بهم میگه بهش میرسم

نه هر وقت میبینمش دوباره میشم مثل روزای اول بی قرار ...عشقه دیگ کاریش نمیشه کرد ولی ته دلم همیشه یه ...

نماز حاجت بخون  عزیزم از خدا هر لحظه کمک بخواه اون بنده هاشو فراموش نمیکنه 😊