2777
2789
خدا کمک کنه میترسم همین جوری همه چی بگذره هیچی هم عوض نشه به خدا میگم یا بهم بده یا از دلم ببرش نذر ...

انشاالله که به زودی رها میشی یا اینکه حست بره یا اینکه بهش برسی 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من شرایط شما رو داشتم. بالاخره بعد از 10 سال بهش رسیدم. الانم مثل چی پشیمونم. 

چرا پشیمونی 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
عزیزم من شرایط شما رو داشتم. بالاخره بعد از 10 سال بهش رسیدم. الانم مثل چی پشیمونم. 

چرا عزیزم😔

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
عزیزم دوست منم مث تو بود از بچگی عاشق پسرخالش بود هی سر زبونش اون بود گریه میگرد میگفت نکنه بره زن ب ...

وای چه حس خوبی داشته اون لحظه😍😍😍 حسشو حاضرم با خیلی چیزای زندگیم عوض کنم

منم از دور عاشقش بودم اما چون یه عشق سوزان بود رفتم گفتم فهمیدم علاقه ای بهم نداره الان دیگه از دور ...

الان ازدواج کرده؟؟

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏
انشالا مرسی گلم‌ تو فراموشش کردی ؟

خیر مگه فراموشم میشه خیلی عاشقشم اما فعلا نشستم به خدا توکل کردم تاچه پیش آید 

شما کجا دیدیش؟ همکلاسی یا اقوامه؟

انشالا مرسی گلم‌ تو فراموشش کردی ؟

دوستم عاشق فامیلشون شد پسره مسجدی یقه اخوندی

هرچی گفتم بهش نگو گوش نکرد بهش گفت اونم گفت بیا باهام بخاب  دوستمو خعلی شکست به همه گفت فلانی جندس

الان دوستم متنفره ازش بنظرم یه کار بدشو درنظر بگیر سعی کن از چشت بیفته اگه واقعن میدونی دوست نداره

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
وای چه حس خوبی داشته اون لحظه😍😍😍 حسشو حاضرم با خیلی چیزای زندگیم عوض کنم

اره الان شکر خدا زندگیش خیلی خوبه برا هم از گزشتشون میگن که چقد دلتنگ میشدن میخندن

دوستم عاشق فامیلشون شد پسره مسجدی یقه اخوندی هرچی گفتم بهش نگو گوش نکرد بهش گفت اونم گفت بیا باهام ...

من بهش گفتم اما منم به این دوستمون گفتم توصیه نمیکنم چون خیلی ها سو استفاده گر و آبرو برن

من بهش گفتم اما منم به این دوستمون گفتم توصیه نمیکنم چون خیلی ها سو استفاده گر و آبرو برن

اره بعضیا اصن جنبش رو ندارن

امضات مفهومش قشنگه🌹

❤❤😁

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽