2777
2789
نه هنوز با همیم ولی خب سه ساله گه خانوادهامون راضی نمیشن منم اولش کات کردم باهاش صب بیدار شدم دوستش ...

ای وای عزیزم. 😢 چه قد سخته شرایط نماز حاجت بخون بگو خدایا هر چی خیر و صلاحمه واسم پیش بیار 

من ک شمارشم ندارم برم نگا کنم😑

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از دور عاشقش بودم اما چون یه عشق سوزان بود رفتم گفتم فهمیدم علاقه ای بهم نداره الان دیگه از دور ...

منم شهامت این ندارم که بهش بگم ولی نمیدونم این چیه تو دلمه که از بین نمیره نه وابستگی بوده نه خاطره ای یک ثانیه هم از دلم نمیره واقعا درک نمیکنم خودمو😭

ممنونم‌عزیزم ایشالا واسه تو هم هر چی خیر و صلاحه پیش بیاد  بعضی وقتا حس میکنم هر چی پیش اومده ...

عزیزم دوست منم مث تو بود از بچگی عاشق پسرخالش بود هی سر زبونش اون بود گریه میگرد میگفت نکنه بره زن بگیره وقتی شنید پسرخالش برای خودش اومده و دوسش داشته غش کرد ایشالا برا توهم اتفاق بیوفته 

من فقد دعام شده میگم یا کسی عاشق نکن یا اگه میشه بهم برسونشون چون من ۳سال حالوروزم اینه 

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
خوش به حالت همون بهتره که نداری من یه ساله از فکرش بیرون نمیام 😢

من دو ساله که عاشقشم فقط تو دلمه...

اصلا حس اونو نمیدونم

انتظار بدتره ها🙄😭

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
منم شهامت این ندارم که بهش بگم ولی نمیدونم این چیه تو دلمه که از بین نمیره نه وابستگی بوده نه خاطره ...

عشق همینه مثل معتاد ها آدم میشه از نظر علمی هم ثابت شده 

واقعا درکت میکنم خیلی شرایط سختیه 

😔

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
من دو ساله که عاشقشم فقط تو دلمه... اصلا حس اونو نمیدونم انتظار بدتره ها🙄😭

امضات مفهومش قشنگه🌹

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
من دو ساله که عاشقشم فقط تو دلمه... اصلا حس اونو نمیدونم انتظار بدتره ها🙄😭

منم سه ساله تقریبا میشناسمش قبلش هم بهش فکر میکردم ولی از پارسال شد تمام شب و روزم 

به نظرت این انرژیا میره سمتشون؟ میفهمن

عشق همینه مثل معتاد ها آدم میشه از نظر علمی هم ثابت شده  واقعا درکت میکنم خیلی شرایط سختیه&nbs ...

خدا کمک کنه میترسم همین جوری همه چی بگذره هیچی هم عوض نشه به خدا میگم یا بهم بده یا از دلم ببرش نذر هم کردم