باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽
منم از دور عاشقش بودم اما چون یه عشق سوزان بود رفتم گفتم فهمیدم علاقه ای بهم نداره الان دیگه از دور ...
منم شهامت این ندارم که بهش بگم ولی نمیدونم این چیه تو دلمه که از بین نمیره نه وابستگی بوده نه خاطره ای یک ثانیه هم از دلم نمیره واقعا درک نمیکنم خودمو😭
ممنونمعزیزم ایشالا واسه تو هم هر چی خیر و صلاحه پیش بیاد بعضی وقتا حس میکنم هر چی پیش اومده ...
عزیزم دوست منم مث تو بود از بچگی عاشق پسرخالش بود هی سر زبونش اون بود گریه میگرد میگفت نکنه بره زن بگیره وقتی شنید پسرخالش برای خودش اومده و دوسش داشته غش کرد ایشالا برا توهم اتفاق بیوفته
من فقد دعام شده میگم یا کسی عاشق نکن یا اگه میشه بهم برسونشون چون من ۳سال حالوروزم اینه
همونـ آبجوشـے کہ سیبزمینـے رو نرم میکنہ تخممرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔 لایک الع😒
خوش به حالت همون بهتره که نداری من یه ساله از فکرش بیرون نمیام 😢
من دو ساله که عاشقشم فقط تو دلمه...
اصلا حس اونو نمیدونم
انتظار بدتره ها🙄😭
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽