2777
2789
عنوان

سیکس پک

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 108 پست
سایت تبادل نظره دیگه این چرت و پرتا چیه.این حرفت مثل اینه که بگی جای دخترا تو استادیوم نیست😐

هروقت دخترا اومدن استادیوم شما هم بیا اینجا 

الان برو طرفداری سوالاتو بپرس 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
بخدا اینو من قبلا هم میگفتم😕

اختیار حرفای خودتم نداری ؟ حرف غیر منطقی ریپ نمیخواد واسه این چیزام قسم نخور

انتقام ؟؟؟؟؟.........                                                    نه عزیزان ، وعده ما باشد روزی که دم مرگ حلالیت خواستین 👌👌👌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یادمه فدات دورهمی بودیم😁

😁😁😁😁دیروز داشتیم میحرفیدیم 😁😁😁 صداشو درنیار اون مانلی بود 😎😎😎

انتقام ؟؟؟؟؟.........                                                    نه عزیزان ، وعده ما باشد روزی که دم مرگ حلالیت خواستین 👌👌👌
گل گفتی

هیششش حرف غیر منطقی ریپ نکن یاد بگیر سکوت از هر حرفی سنگین تر و بدتر واسه طرف 😎🤞😂

نکنه دوتا اکانت داری شما 🤔🤨

🙄🙄🙄🙄🙄 دوتا اکانت و اصلا میشه ؟؟ نه با گوشی مامانمه اون اکانت مال مامانمه😒😒😒

نکنه دوتا اکانت داری شما 🤔🤨

خخخخخخخ شوخیدم خواستم جو عوض شه 😘😘😘 تو که رفیق خودمونی دورهمی شعر مانلی شناختی؟

اووووووه چه زیرکانه😁😁😁

هیشششششش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣