2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اصلا به درد نمیخوره چقدرم گرون شده سرویس خواب پسرت حیف پول ادم واقعا 

خیلی ظاهرش شیک و قشنگ بود.و خییییییلی هم تعریف کرد.مرتیکه هی گفت اینا شرکتیه و عیب نمیکنه و فلان.

سه تیکه خریدم شد ۱۸ تومن.

تخت نوزاد نوجوان و کمد لباس و کمد اسباب بتزی با یه دراور کوچیک.همین ۱۸ تومن!

سرویسای ام دی اف داشت زیر ده تومن!من خر شدم اینو برداشتم

منم از یه کابینت ساز شنیدم ممبران گفت خوب نیست نمیدونم والا  mdf چطوریه خوب بد داره چه جنسش خو ...

من کابینتام های گلاسه.عالیه.

فقط تنها مشکلش اینه که لک میوفته باید داعم دستمال بکشی.

راستی داخلشو من ام دی اف نزدم.چون تمیز کردنش سخته و هم اینکه باد میکنه اب بخوره.

بدنه ش فلزه درهاش هایگلاس

تو پستام عکس کابینتامو ببین من گلس زدم خیلی راضی هستم با یه دستمال و شیشه شور برق میوفته

اون قسمتی که بالای گاز هست و چربی میگیره رو با اسکاچ و مایه ظرفشویی میسابم اما هیچیش نشده تا الان

و اینکه ممبران همه نوعش افتضاحه اگر اشپزخونه مخفی داری و به اشپزخونه اصلیت دست نمیزنی بزن ولی در غیر این صورت افتضاحه 

دوست بعد از دو هفته تمام ورق کابینتش بلند شد 

یکی دیگه از دوستام زغال گذاشت واسه قلیونش کلا ورق بالای گاز از گرما بلند شد افتاد

فقط اینکه کابینتتو تا سقف بزن

منم از یه کابینت ساز شنیدم ممبران گفت خوب نیست نمیدونم والا  mdf چطوریه خوب بد داره چه جنسش خو ...

عزیزم تا اونجا که من میدونم نمیشه گفت کدوم خیلی بهتره چون هرکدوم مزایای خودشو داره مثلا ام دی اف چون یکم قیمتش مناسبه ولک واینا نمیشه خوبه های گلاسم چون هم مدرن ومحکمه ولی یکم قیمتش بالاس. شماهم اگه واقعا میخوای قیمتت درست دستت بیاد وراهنمایی درست بشی حتما برو پیش کابینت ساز

تو پستام عکس کابینتامو ببین من گلس زدم خیلی راضی هستم با یه دستمال و شیشه شور برق میوفته اون قسمتی ...

اره ممبران دقیقا مسکلش همینه که پوسته هاش بلند میشه.

سرویس خواب پسر من یکساله خریدم تمام پوسته هاش بلند شد.الان باید رد کنم بره دوباره بخرم از بس افتضاح شده

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز