2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه ش چقد میشه ؟ منم سفارش دادم نزدیک چهل تومنه آشپزخونه مم بزرگ نیست 

من اشپزخونه و مطبخم سرجمع ۳۵مترِ

اشپزخونه شد ۴۵تا مطبخ شد ۴تومن

البته مطبخ فقط ابچکون و زیر سینک کابینت خورد ولی کابینت مطبخ پی وی سی هستش

ممبران افتضاحه. من سرویس چوب پسرم ممبرانه.یکساله خریدم الان روهاش عین برچسب داره کنده میشه. خیلی ه ...

آره میگم من شوهرم تو کار ساختمونه واملاکه میگه ممبران خوشگلی داره ولی جنس نداره 

عزیزم الان بین این کابینت هایی که میزنن ممبران خوبه هایگلاس اصلاااا نزن که آشغاااله خط و خش و پر لکه ...

من خودم هایگلاس دارم 3ساله واقعا راضیم حالا کاری‌ ندارم من خودم از قیافه ممبران خوشم میاد والانم خیلی روبورسه ولی به اون یکی دوستمونم گفتم که شوهر من کلا تو کار ساختمون واملاکه وخیلی سررشته داره میگه کیفیت نداره کلا. دیگه واقعا من نداشتم ممبران خودم تجربه هم ندارم چی بگم از شنیده هام گفتم

نه مال یکی از دوستام شرکتیه بازم راضی نیست 

واسه منم شرکتیه.خاک بر سرشون.

پارسال سرویس خواب پسر من ۱۸ تومن شد.سرویس خوابای دیگه خیلی ارزونتر بودن.الان به یکسال نشده همش پوسته هاش بلند شد

واسه منم شرکتیه.خاک بر سرشون. پارسال سرویس خواب پسر من ۱۸ تومن شد.سرویس خوابای دیگه خیلی ارزونتر بو ...

اره اصلا به درد نمیخوره چقدرم گرون شده سرویس خواب پسرت حیف پول ادم واقعا 

من خودم هایگلاس دارم 3ساله واقعا راضیم حالا کاری‌ ندارم من خودم از قیافه ممبران خوشم میاد والانم خیل ...

منم از یه کابینت ساز شنیدم ممبران گفت خوب نیست نمیدونم والا 

mdf چطوریه خوب بد داره چه جنسش خوبه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز