2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8959 بازدید | 352 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بچه ها واسه منم دعا کنید یه شوهر خوب پیدا کنم 😊☺

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
ما تو مجردی آزاد نیستیم چه گِلی سرمون بگیریم؟ خب نه اهل دوست پسر نه عشق و حال و مسافرت و بیرون دختر ...

باشه عزیزم توهم ازدواج کن چرا میزنی 😂😂😂حرفتم درس هرکسی شرایطی داره. من مثلا تو مجردی دوس پسر و مانتو کوتاه هرجا دوس داشتم میرفتم ولی الان بخوای بری دستشویی هم شوهر جان میپرسه کجا ؟😂😂😂

همینکه متاهل میشن اونقدر فیس میان و پز میدن و متلک بارون میکنن مارو و  دل ما مجردای بدبختو خون ...

عاقا یکی بگه من جواب مامانمو چی بدم😕خودش ۱۸سالگی ازدواج کرده(فکر نکنین مامانم مال عهدقاجاره😅بنده خدا الان ۴۲سالش)این مامان ما هرچی خواستگار میاد رد میکنه و میگه خیالت راحت تا درست تموم نشه شوهرت نمیدم☹آخه من چی بگم؟؟؟اون روزی خواستم بگم مامان ازدواج چیز خوبیه حداقلش اینکه تمرکزت رو یه نفره گفتم الان بهم میگه ورپریده مگه الان تمرکزت رو چند نفره؟😡😂

شما متاهلی متوجه نمیشی ما مجردا چه داستان هایی داریم!

از اینکه هرجا میرم ازم میپرسن و به روم میارن چرا ازدواج نکردم خسته شدم! جالبه تیکه هم نمیندازن هاااا نه دقیقا سوال میپرسن منتظرن جواب واضح و روشن و دلیل براشون بیاری!

زن و مرد دختر و پسر

کم‌کم حس میکنی همه جا زیادی... دیگه دوستی نداری چون همه متاهل شدن رفتن ... بی هدف صبح میری شب میای.... تا دددددللللت بخواد دختر و پسر انواع حرف ها و تهمت ها رو پشتت درمیارن ! و فکر میکنن داری نقشه میکشی مخ بزنی.... خودتم هر چندوقت یکبار ممکنه از یکی خوشت بیاد بعد بخوره تو ذوقت و این ماجراها انرژیتو بگیره.... آشنایان پیر پسر هایی که ۱۵سال ازت بزرگترن رو معرفی میکنن که رسما خورد میشی...

اشنایان و اقوام و دوستان دیگه جلوت نمیگن دخترشون ازدواج کرد یا عقدش دعوتت نمیکنن چون فکر میکنن تو موندی و الان چشمت میمونه دنبالشون یا مثلا بخت بسته سر عقد نباشه و از این چرندیات!

بازم بگم؟؟؟

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
2827
2791
2779
2792