2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8959 بازدید | 352 پست
ببینید  افراد مجرد مشکل زیاد دارن خیلی  افراد متاهل صد البته دغدغه مند تر  اما متا ...

مجردا طفل معصوما چی دارن جزء تنهایی 

والا من یکی الانم آزادی ندارم 😂😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببینید  افراد مجرد مشکل زیاد دارن خیلی  افراد متاهل صد البته دغدغه مند تر  اما متا ...

اخ ك زدي تو خال

مشكل اينه دختراي ما عادت دارن بعد ازدواج هدف دار ميشن

منم همين بودم

بعدا ميفهمي كاش تو همون مجردي هدف ميساختي بره خودت...ولي خيلي دير شده

هییی خواهر جونم برات بگه ،من هیجوقت کسیو نداشتم باهاش درد و دل کنم و راحت بهش حرفامو بگم ،دلیل اینکه ...

درکت می کنم تنهایی خیلی بده منم تقریبا مثل تو با مادرم اختلاف سنی داریم و همدیگه رو درک نمی کنیم یه خواهر دارم که دبستانیه سه تا خاله دارم که خیلی ازم دورن خارج از ایران زندگی می کنن دخترهاشونم همه زیر ده سال هستن دختر یه دونه داییم هم چهار سال داره تنها بزرگ شدم ولی خدا رو شکر یه دوست دارم تو دنیای واقعی دارم که مثل خواهرم عزیزه واسم و کلی دوست مث تو تو دنیای مجازی امیدوارم خدا یه پسر خوب و فهمیده رو سر راهت قرار بده 😘

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

عزیزم همیشه خیلی حرفای شما به دلم میشنه چقدر خوب مطلبو بیان میکنین❤

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

از تمام خوانندگان عزیز درخواست میکنم دعا کنید برای منه حقیر که

۱.در داشگاهی خوب پذیرفته شوم

۲.در آنجا یک پزشک جنتلمن و پولدار پیدا شود مرا بگیرد

باشد که از مجردی در بیایم خسته شدیم براااااااااااا

أحب نفسي في أي إصدار
دقیقا اونطوره موافقم.. آزادی فقط تو مجردی و بس.. 

ما تو مجردی آزاد نیستیم چه گِلی سرمون بگیریم؟

خب نه اهل دوست پسر نه عشق و حال و مسافرت و بیرون دختر پسری.... شدم مرده متحرک! باز شاید با ازدواج انگیزه پیدا کنم و منم لذت های دنیارو لااقل یه بار امتحان کنم😐😐😐😐 همش از دید خودتون به ماجرا نگاه نکنید

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
منم شوور میخام خلاصه دیگ حواستون باشه یجوری واسم دعا کنین ک تا اخر رمضان پیداش شه    

با پست پیشتاز خدا یه شوهر عالی نصیبت کنه 😊

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
از تمام خوانندگان عزیز درخواست میکنم دعا کنید برای منه حقیر که ۱.در داشگاهی خوب پذیرفته شوم ۲.در آ ...

این دعا خرجش‌ زیاده 😂

فعلا برو درستو بخون 😉

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

دقیقن مجردا خیلی تنهان کاریم واسه انجام دادن ندارن زندگی واسشون خیلی خستهکننده و کسل کنندس تازع یکی مث من ک خیلییییییی محدودم همش خونم هیچ دوستیم ندارم گوشی ندارم دیگ بدتر

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.  
والا خب تو شوهر کردی یه تعدادی شوهر باطل کردی ناراحتم هستی اون موقع که داشتی ذوق میکردی که ازدداج ک ...

همینکه متاهل میشن اونقدر فیس میان و پز میدن و متلک بارون میکنن مارو و  دل ما مجردای بدبختو خون میکنن بعد چندسال هم میگن ازدواج چیه