2777
2789
عنوان

ترس رانندگی

243 بازدید | 22 پست

چندساله گواهینامه دارم خیلی هم نیاز دارم ولی نمیتونم رانندگی کنم هم ترس دارم هم انگاری بلدنیستم. چیکارکنم شوهرمم حامی م نیس هی اعتمادب نفسم وداغون میکنه. 

بچه هام تنها دلخوشی زندگیمن😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت تنهایی برو از جای خلوت شروع کن ،شوهر غر غر و به درد رانندگی یاد دادن نمیخوره، اصلن شوهر خوب خوبه هم به درد نمیخوره تو این کار، فقط باید تنها باشی ،نمونه ش،مثلن یه چاله تو خیابونمون باشه اگه من بیفتم تو ش کلی غر میزنه ماشین داغون شد ،هفته ی بعد خودش بیفته میگه چیزی نشد ،با اعتماد به نفس به شهرداری فحش میده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

کنار شوهرت رانندگی نکن .. با دوستی کسی همراهت باشه رانندگی کن چند بار ، مسیر های کوتاه و خلوت رو تا هم دستت راه بیفته هم ترست بریزه، راستی عزیزم میتونی یه جلسه آزاد بری آموزشگاه رانندگی کلاس برداری و با مربی بری اتوبان و .... پارک و هر چیزی که مشکل داری ، تا ترست بریزه.چون خیلی وقته گواهینامه گرفتی اما خیلی پشت ماشین ننشستی. قلقش دستت نیست  

کنار شوهرت رانندگی نکن .. با دوستی کسی همراهت باشه رانندگی کن چند بار ، مسیر های کوتاه و خلوت رو تا ...

بهم میگه اگه باکسی رفتی وماشین وب جایی زدی خودت میدونی 😔😔😔😔

خودت تنهایی برو از جای خلوت شروع کن ،شوهر غر غر و به درد رانندگی یاد دادن نمیخوره، اصلن شوهر خوب خوب ...

خی اخه میترسم تنهایی بزنم ب جایی واتقاقی بیفته😔😔😔

بهم میگه اگه باکسی رفتی وماشین وب جایی زدی خودت میدونی 😔😔😔😔

اشکال نداره ...بابای منم وقتی ازش ماشین میخوام میگه برو ولی اگه جایی زدی چهار برابر ازت پولشو میگیرم    

.  بگیر ماشینو ، بگو احتیاط میکنم ، دوستمم باهامه 

وارده، کمکم میکنه ... من همیشه این یه جمله رو

میگم دقیقا.... 

. برو عشقم ، بزار ترست بریزه ، بالاخره باید از یه جایی شروع کنی ... سوار نشی کم کم یادتم میره . ترسم کنارش.  دیگه نمیتونی سوار شی اصلا. بعدشم راننده های حرفه ای شم تصادف میکنن . اصلا تصادف ربطی نداره به وارد بودن راننده یا ناشی بودنش ، یه لحظه یه اتفاقه ، ممکنه برای همه پیش بیاد ...همه راننده هام تصادف کردن کم کم یکی دوبار ... پس اصلا خودت به خودت این استرسو نده که من میزنم جایی و تصادف میکنم و من بلد نیستم و .... 

خودت تنهایی برو از جای خلوت شروع کن ،شوهر غر غر و به درد رانندگی یاد دادن نمیخوره، اصلن شوهر خوب خوب ...

چاله رو خوب اومدی  دقیقا همینطوره ...  آخه ، خودشون کامیون به اون بزرگی رو هم نبینن بزنن بهش. تازه با اعتماد به نفس میگن ، جمعش نکرده بودم الان زنده نبودیم   حالا ما ها اگه به قول تو یه چاله نبینیم ... دیگه ول نمیکنن انقدر غر میزنن...واقعا اینجوری خوب نیس . بدتر آدم زده میشه  .. باید تنها رفت. من همش تنها یا با دوستام رفتم تا یاد گرفتم 

چاله رو خوب اومدی   دقیقا همینطوره ...  آخه ، خودشون کامیون به اون بزرگی رو هم نبینن بزنن ...

اره بابا منم خودم‌تنها رفتم ،با اینکه شوهرم خیلی با حوصله و مهربونه ،ولی تو این یه زمینه انگار همه‌ی مردا مث همن،واقعا نمیشه روشو ن حساب کرد ، 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

منم همین مشکلو دارم از تنها بردن ماشین هم میترسم به چشمم بزرگ میاد اشین

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
اشکال نداره ...بابای منم وقتی ازش ماشین میخوام میگه برو ولی اگه جایی زدی چهار برابر ازت پولشو میگیرم ...

خیلی بهش نیازدارم ولی امروز دیگ بهم گفت تونمیتونی ازفکررانندگی بیابیرون😔

منم همین مشکلو دارم از تنها بردن ماشین هم میترسم به چشمم بزرگ میاد اشین

منممممممممم اصلاباورم. نمیشه بتونم روشن کنم چه برسه ب جابه جاکردن.