2777
2789
عنوان

ترس رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست
اره بابا منم خودم‌تنها رفتم ،با اینکه شوهرم خیلی با حوصله و مهربونه ،ولی تو این یه زمینه انگار همه‌ی ...

خوشبحالتون ک جرات‌وداشتی من اصلاوسواس فکری میگیرم هی فقط ب چیزهای منفی فکرمیکنم 

بچه هام تنها دلخوشی زندگیمن😍😍
چاله رو خوب اومدی   دقیقا همینطوره ...  آخه ، خودشون کامیون به اون بزرگی رو هم نبینن بزنن ...

چندوقت تنهارفتین؟؟؟ حالادیگ راحت وکامل بلدین؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط به خوده طرف و حامی بستگی داره ،عمه من تو هیچی کاره ای نبود اما چون شوهرش بدون هیچ حرفی بهش ماشین داد بارها تصادف کرد اما الان حرفه ای شده الان شهرهای دور میره جاهایی میره که مردها هم میترسن برن همین طور دختر خالم همین طور زن عموم ولی من شوهرم همیشه منو ترسوند با اینکه مربیم راضی بود ازم ولی هیچ وقت ننشستم پشت ماشین🙁

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
فقط به خوده طرف و حامی بستگی داره ،عمه من تو هیچی کاره ای نبود اما چون شوهرش بدون هیچ حرفی بهش ماشین ...

دقیقااااا منم همینه شوهرم چون ازاول منوترسوند دیگ ترس تووجودم موند. 😔😔

دقیقااااا منم همینه شوهرم چون ازاول منوترسوند دیگ ترس تووجودم موند. 😔😔

آره اصلا اشتباه من این بود ۵۰۰ تومن دادم به گواهی نامه 😑اگر شوهرم همون اول حرف دلش رو میگفت مگه احمق بودم میدادم اون موقع با کمی پول روش انگشتر میخریدم بیشتر به کارم میومد ۳ سال پیش من گواهی نامه گرفتم 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

اگر بتونی و توانایی مالی داری که یه ماشین مدل پایین و جمع و جور و کوچک بخری عالی میشه

هم یاد می گیری و هم به ترس غلبه می کنی و هم با چند بار تنهایی رانندگی کردن اعتماد به نفست بالا میره

بعد کم کم به این فکر می افتی که چقدر این چند سال بیخودی ترسیدی و وقتت رو هدر دادی و به گذشته ات خنده ات می گیره

یادت باشه ... تا تنهایی پشت فرمون نشینی راننده نمیشی

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

منممممممممم اصلاباورم. نمیشه بتونم روشن کنم چه برسه ب جابه جاکردن. 

من دیگه دارم دیوونه میشم مثل عقب مونده ها داریم میشیم ما تو خونه ماشین داریم اما با تاکسی میریم میاییم همه جاری هام ماشین میرونن فقط من عقب موندم چکنم میترسم بزنم به یکی 

یبار با شوهرم رفتم رانندگی.خیلی سرم داد زد

اما فقط یبار ماشین روندم اونم تنهایی خواهرم مجبورم کرد برونم قلبم داشت میومد دهنم بعد گفتم زیادم سخت نیستا فقط ترس نمیزاره 

بعد گفتم ادامه میدم اما شوهرم گفت نه تنهایی نرو

یروز میبرمت برونی هنوز اون روز نرسیده 

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
من دیگه دارم دیوونه میشم مثل عقب مونده ها داریم میشیم ما تو خونه ماشین داریم اما با تاکسی میریم میای ...

دقیقااااا مثل منی😔😔😔😔