2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله ازاین مثبت ترم مگه هست...برو فردا برو

وای خدایااااا شکرتتتتتتتتت

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
ایشالا اگه منتظری این صحنه رو هرچه زودتر ببینیییی 

تروخدا برامنم دعا کن از ته دلت

من دوروز دیگه موعدمه

خیلی وقته اقدامم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
منم چنین حسی داشتم درکت میکنم مامانی

وای خیلی عجیبه

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
وای خیلی عجیبه

واي مبارك باشه عزيزم😍😍😍😍

تو رو خدا براي منم دعا كن ده روز ديگه اين صحنه رو ببينم

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️

مبارک باشه عزیزم برای منم دعا کن این ماه مامان بشم....

راستی چه عرایمی داشتی

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
مبارک باشه عزیزم برای منم دعا کن این ماه مامان بشم.... راستی چه عرایمی داشتی

خیلی عجیبه چون من پری هام زیاد منظم نیست اکثرا ۳۲ روزه تا ۳۶ روزه ولی امروز که بی بی زدم روز ۳۰ بود علایمم نوک سینه هام خیلی درد میکنه ولی خود سینهام شل شده .کمر و زیر دلم درد میکنه هی تیر میکشه یکمم خستم خوابم میاد میدونم زوده برا علایم ولی من خیلی علایم دارم به خاطر همین وسوسه شدم برای بی بی چک ایشالا ماه دیگه بارداری .من چون دوره هام طولانیه همه میگفتم اوایل اتمام پری تاثیری نداره ولی من احساس میکنم همون اقدام ۱۳-۱۱گرفته