2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 38 پست
عزیزم مبارکه دعا کن منم چند روز دیگ این صحنه رو ببینم😍

ایشالااااااااا من همین امروز تو به تاپیک به یکی گفتم برام دعا کن بی بی مثبت ببینمممممم ایشالا توام ببینی

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زوووووود ۲خط شد همون لحظه 

الان مثبته؟ خیالم راحت باشه؟؟؟؟؟؟

کی برم ازمایش؟؟؟؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
مبارکه.چندوقت اقدامی؟چیا خوردی این ماه؟

من ماه دوم اقدام بودم روزای ۷-۱۱-۱۳-۱۷-۱۹-۲۵ اقدام داشتم

فولیک اسید خوردم فقط 

من چرا ندیدم

دیدی عزیزم؟ 

من ماه دوم اقدام بودم روزای ۷-۱۱-۱۳-۱۷-۱۹-۲۵ اقدام داشتم فولیک اسید خوردم فقط 

عزیزم بسلامتی انشالله سلامت بیاد بغلت فولیک اسیدتو ۵ بگیر وادامه بده همچنان😍😍😍

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
عزیزم بسلامتی انشالله سلامت بیاد بغلت فولیک اسیدتو ۵ بگیر وادامه بده همچنان😍😍😍

ایشالا اگه منتظری این صحنه رو هرچه زودتر ببینیییی 

ایشالا اگه منتظری این صحنه رو هرچه زودتر ببینیییی 

فداات انشالله منم این ماه اقدام میکنم دعام کن زود مادرشم 😍

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

مادر شدنت مبارک

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.
فداات انشالله منم این ماه اقدام میکنم دعام کن زود مادرشم 😍

ایشالاااااااااا   

مادر شدنت مبارک

باورم نمیشه یعنی مادر شدم  

ایشالااااااااا من همین امروز تو به تاپیک به یکی گفتم برام دعا کن بی بی مثبت ببینمممممم ایشالا توام ب ...

مبااااارک باشه عزیزم بسلامتی تو بغل بگیریش واسه منم دعا کن این ماه باردار باشم

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
ارع دیدم گلم انشاالله از این بی بی چکا قسمت مااا

ایشالا عزیرم واقعا از ته دلم دعا کردم