2777
2789

بچه ها لطفا جواب بدید نگرانم خدا خیرتون بده.هفته اای اولم فکر میکنم ۴ یا ۵ باشم.شایدم کمتر  بتام ۱۵۱ بود به نظرتون چطوره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از الان بخوای استرس داشته باشی و مدام نگران باشی کارت نمیشه تازه اول راهه،بتای منم پائین بود دکتر احتمال خارج از رحم بودن داد ولی خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم ،شماهم اگه مشکلیداشته باشی دکتر خودش بهت میگه

دکترم گفت امکان داره یا سقط شده باشه یا اوایل بارداریت باشه برای همین نگران شدم

۴۸ساعت دیگه ازمایش بده مشخص میشه ایشالله اوایل بارداری باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم از الان بخوای استرس داشته باشی و مدام نگران باشی کارت نمیشه تازه اول راهه،بتای منم پائین بود د ...

اخه خونریزی خیلی داشتم با رنگ خیلی تیره.دکتر رفتم گفت احتمالا یا اوایل بارداریته یا سقط شده برای همین ترسیدم چون سونو هیچی نشون نداد نمیدونم چند هفتمه اصلا حدس میزنم ۴ یا ۵ باشه

گفتم که هفته های اولم .هفته

توي موضوع تاپيك نوشته بودي ماه ٤-٥ تو متن نوشته بودي هفته ٤-٥. ١٥١ مناسبه براي هفته هاي اول نگران نباش حالا بخاطر حرف دكتر دو روز ديگه دوباره برو ازمايش ايشالا كه بالا رفته باشه😉