2777
2789
مرداد میشه 4 سال

من ۱۴ ام این ماه شد دوسال.... چند سالته؟ طبیعی جلوگیری میکردی؟

برآورده کننده ی حاجت ها___❤خدا❤___ میرسم به آرزوهام با توکل به خدا😍😊وقتی داری میخونی میشه برا مامان شدنم ۱۰ تا صلوات بفرستی!؟😊🤰🤱

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

28 سال.اره طبیعی جلوگیری کردم

انشالله باردار بشی گلم،منم طبیعی جلوگیری میکردم و ۲۲ سالمه🙈 ازت کوچولوام

برآورده کننده ی حاجت ها___❤خدا❤___ میرسم به آرزوهام با توکل به خدا😍😊وقتی داری میخونی میشه برا مامان شدنم ۱۰ تا صلوات بفرستی!؟😊🤰🤱
شما خیلی وقت داری

ولی میخوام زود بچه دار شم، چون همسرم قراره راننده ترانزیت شه و بره خارج تنهایی میمیرم

ایشالله زود مامان بشی

انشالله همچنین❤