2777
2789

بار اولته اقدام کردی؟

برآورده کننده ی حاجت ها___❤خدا❤___ میرسم به آرزوهام با توکل به خدا😍😊وقتی داری میخونی میشه برا مامان شدنم ۱۰ تا صلوات بفرستی!؟😊🤰🤱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دفعه اولمه

عادیه، منم بار اول درد داشتم، اگه حامله نباشی بخاطر تغییر هورمونهاس گلم، ولی انشالله که باردار باشی

برآورده کننده ی حاجت ها___❤خدا❤___ میرسم به آرزوهام با توکل به خدا😍😊وقتی داری میخونی میشه برا مامان شدنم ۱۰ تا صلوات بفرستی!؟😊🤰🤱
انشالله.ممنون

خواهش...برا منم دعا کن دوست دارم زود نی نی دار شم

حتما عزیزم.چند وقته اقدام می کنی؟

من مشکلی ندارم عزیزم ولی فقط دوست دارم زودتر مامان شم، دومین ماهه😊

منم مثل شما هستم.خیلی دوست دارم مامان بشم

چند وقته عروسی کردی عزیزم؟

2790
2778
2791
2779
2792