2777
2789
عنوان

من زشتم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا با اینجور آدمی دوستی؟😐

واستا الان یه تاپیک میزنم بیا بخون 

ببین چی می کشم از دستش😔یه چشم سبز زشت داره فکر کرده کی هست صورتشم اصلا قشنگ نیست

البته من اصلا ادم حسودی نیستم هر کی هر چی داره واسه خودشه به کسی ربطی نداره

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

ب دل نگیر قیافه تو دوربین کلا داغونه من تو آینه قیافم خوبه هرکیم میبینتم میگه خوشگلی و چهرت خوبه هیشکی تاحالا نگفته زشتی من بینیمو عمل کردم ولی قبل عملم همه میگفتن خوشگلی ولی تو عکسام چ قبل عمل چ بعدعمل خیلی زشت میفتم اصلا خوش عکس نیستم بخصوص عکس پرسنلی

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

ببین عزیزم تو روزگاری هستیم که آدما مرزای رک بودن و شوخ طبعی و صمیمیتو با بی شعوری و بی رحمی و بی ادبی تشخیص نمیدن

به خودو سختش نکن

در حد خودشون باهاشون باش

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
ت ام از خودت تعریف کن اونو بکوب بگو وای چشت فلانه لبت بهمانه اعتماد بنفسشو نابود کن درس میشه واللا

واستا الان میخوام تاپیک بزنم بگم باهام چیکارا میکنه تا خوردم کنه😔بخدا پریشب نشستم انقدر که دلم پر بود همرو واسه مامانم تعریف کردم گریه کردم مامانم گفت گوهشو خورده

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

هر موقع یکی بهت گفت زشتی تو هم آروم بگو خیلی خوشگلی ولی اگه گفت چی ؟ تو هم بگو هیچی خواستم دوتامون یه دروغی گفته باشیم😂❤

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
واستا الان میخوام تاپیک بزنم بگم باهام چیکارا میکنه تا خوردم کنه😔بخدا پریشب نشستم انقدر که دلم پر ب ...

بزن بیام برینم بهش🤣🤣🤣🤣

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
من تو آینه عالیم تو عکس نمیشه نگام کرد چیه؟ مگه☹☹☹مهم نیست اصلا

یا زاویه رو عوض کن یا دوربینو

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
واستا الان یه تاپیک میزنم بیا بخون  ببین چی می کشم از دستش😔یه چشم سبز زشت داره فکر کرده کی هس ...

بزار گم‌شه بابا 

من تعداد دوستانم خیلی کمه چون حوصله ی آدمای چرتو ندارم 

بنداز بیرون از زندگیت 

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤

اینا بر میگیرده به تربیت خانوادگی و شعور و درک هر شخصی.

قیافه دست ادم که نیست خدا افریده. ولی بعضیا با حرفاشون دل ادم رو میشکند  . امیدوارم رنگ خوشبختی نبینند چنین افرادی.😖😢

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
بهش بگو خودتو تو اینه ی نگاهی بکن وقت کردی عکس تو بزار ببینیم

خوبی عزیزم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی