با دوستم داشتیم عکس میگرفتیم اون خوش عکس تر از منه بعد عکسای من خوب نمیشد یهو اول خندید گفت وای خیلی زشتی اصلا تو عکس خوب نمیوفتی:)
اونم خیلی چیزایی داره که خوب نیست ولی من به روش نمیارم یا نمیگم که ناراحت نشه ولی اون میدونست من حساسم رو این چیزا بعدشم که من ناراحت شدم بدون اینکه از دلم در بیاره گفت من میرم خدافظ بعدم رفت از خونمون😭😭
ب دل نگیر قیافه تو دوربین کلا داغونه من تو آینه قیافم خوبه هرکیم میبینتم میگه خوشگلی و چهرت خوبه هیشکی تاحالا نگفته زشتی من بینیمو عمل کردم ولی قبل عملم همه میگفتن خوشگلی ولی تو عکسام چ قبل عمل چ بعدعمل خیلی زشت میفتم اصلا خوش عکس نیستم بخصوص عکس پرسنلی
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
واستا الان میخوام تاپیک بزنم بگم باهام چیکارا میکنه تا خوردم کنه😔بخدا پریشب نشستم انقدر که دلم پر ب ...
بزن بیام برینم بهش🤣🤣🤣🤣
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بهش بگو خودتو تو اینه ی نگاهی بکن وقت کردی عکس تو بزار ببینیم
خوبی عزیزم
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی